More

  Neymar til salgs

  Neymar har på ingen måte levd opp til forventningene siden han signerte for Paris Saint-Germain for vanvittige 222 millioner euro i 2017. Det er naturligvis ingen tvil om brasilianerens kvaliteter, men det er vanskelig å forsvare prislappen når man hver eneste sesong spiller maks 15 til 22 ligakamper. Da blir det rimelig dyrt for hvert touch på ballen man får tilbake.

  Paris Saint-Germain kunne feire at Kylian Mbappe tegnet ny kontrakt forrige måned i stedet for å dra til Real Madrid og rapportene i Frankrike er at spilleren samtidig ble lovet at Neymar ville bli solgt denne sommeren. Prisen skal være satt til rundt 88 millioner euro og Juventus skal være første som ble tilbudt 30-åringen. Spørsmålet er naturligvis om man ønsker å ta over det som vil være en ekstrem ukeslønn.

  Én klubb som garantert kan betale det Neymar ønsker er naturligvis Newcastle og deres saudiarabiske eiere. Å handle inn en stjerne ala brasilianeren vil imidlertid være et solid skifte fra den strategien den nyrike klubben foreløpig har vist på overgangsmarkedet. Og vi må naturligvis stille spørsmålet om en 30-åring som knapt klarer å spille 20 kamper i den franske ligaen hver sesong virkelig er noe å hente til langt tøffere Premier League!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen