More

  Newcastle United vs Chelsea – Kampanalyse, tippetips og odds

  Newcastle-maskinen maler videre. Var ikke på sitt beste på besøk hos Southampton søndag, men en tredje borteseier fra siste fire reiser ble likevel ganske enkelt hanket inn. Callum Wilson varte bare én omgang, men formspiller Miguel Almirón, Chris Wood, Joe Willock og Bruno Guimarães scoret hvert sitt mål i trygg 4-1-seier. Ekte hat trick i ligaens kåringer for oktober, da Almiron ble kåret til månedens spiller, samtidig som man også vant pris for beste manager og beste scoring.

  Chelsea sliter, og med tap lørdag ettermiddag vil blåtrøyene fra hovedstaden feire jul utenfor topp 4 – for første gang siden 2007. Spillemessig opptur mot Manchester City i ligacupen onsdag, men også der forlot man banen med smultring og uten avansement. Sjanseløse mot Arsenal i forrige Premier League-runde.

  Newcastle United vs Chelsea – Statistikk

  • Newcastle har ikke tapt på de siste 12 hjemmekampene
  • Newcastle har ikke tapt på 16 av de siste 17 kampene
  • Newcastle har scoret i 18 av de siste 20 hjemmekampene
  • Newcastle har vunnet 6 av de siste 7 kampene
  • Newcastle har scoret i 11 av de siste 13 kampene
  • Chelsea har ikke tapt på 10 av de siste 12 kampene
  • Chelsea har scoret i 10 av de siste 12 kampene
  • I 4 av de siste 5 kampene Chelsea spilte, scoret begge lagene
  • Chelsea har sluppet inn i de siste 5 kampene på rad
  • Chelsea har ikke tapt på 5 av de siste 6 bortekampene

  Newcastle United vs Chelsea – Våre spådommer

  Newcastle United vs Chelsea – Kampanalyse

  Newcastle United er helt klar for å møte enhver motstander for øyeblikket etter sju poeng på de seneste tre kampene. De vant med henholdsvis 4-0 og 4-1 over Aston Villa og Southampton, og fortsatt har Eddie Howes menn bare tapt én kamp denne sesongen. Målløst etter ordinær tid i ligacupmøtet med Palace i midtuka, men der stilte begge lag med svært reduserte mannskap.

  Kun to poeng hentet fra siste fire kamper for Graham Potter og Chelsea, og etter onsdagens 0-2-tap i ligacupoppgjøret mot Manchester City står Chelsea med bare to seirer fra siste syv kamper. Mot City var det uansett mer positivt å se enn på en god stund, da det ble skapt flust med målsjanser. Fortsatt er det imidlertid offensivt skoen trykker som mest for hovedstadsklubben.

  Newcastle United vs Chelsea – Innbyrdes oppgjør

  Chelsea har et godt tak på Newcastle United, og har vunnet åtte av de siste 10 oppgjørene. Denne sesongs Newcastle-lag er imidlertid av annet kaliber, og hjemme på St. James’ Park blir The Toons vanskelige å klå.

  Newcastle United vs Chelsea – Lagnyheter

  Newcastle United kan ha fem spillere på skade- og fraværslisten i forkant av deres kommende kamp mot Chelsea.

  Ryan Fraser, Callum Wilson, Matt Ritchie, Alexander Isak og Emil Krafth er spillerne som mangler for Newcastle United på lørdag.

  Chelsea har seks spillere som går glipp av kampen på St James’ Park.

  Chelsea må klare seg ute Carney Chukwuemeka, Ben Chilwell, Kepa Arrizabalaga, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté, som fortsatt ikke er skadefri til kampen.

  Newcastle United vs Chelsea – Lagoppstillinger

  Newcastle United vs Chelsea – Tippetips

  Newcastle United har tatt sju seire på 10 kamper på tvers av alle turneringer på St James’ Park, og spilt tre uavgjort. Chelsea har vunnet fire av deres siste 10 bortekamper, spilt en uavgjort og tapte fem ganger.

  Over 2.5 mål var et tippetips som ga gevinst i fem av de siste 10 oppgjørene mellom Newcastle United og Chelsea. Bortelaget scoret 1.6 mål i snitt, mens Newcastle United scoret i snitt 0.7 mål.

  Gamblere bør sannsynligvis ikke satse på at begge lag scorer når Chelsea gjester Newcastle United. Minst et av lagene har klart å holde nullen sju ganger på de siste 10 møtene. Oddsen på at begge lag ikke klarer å score er 2.07 hos bookmakerne.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen