More

  Newcastle slo Forest

  Tjuvstart på helgens Premier League-runde ble tatt fredag kveld, da Nottingham Forest fikk besøk fra Newcastle. Hjemmelaget var avhengig av poeng for å styre klar av bunnstrid, mens Newcastle har kikkerten rettet mot Champions League-plass.

  Og det var hjemmelaget som kom best i gang, da Emmanuel Dennis gjorde 1-0 etter en snau halvtimes spill. Umiddelbart før pause svarte gjestene, og det var formspiller Alexander Isak som sørget for uavgjort ved halvtid.

  Isak er dermed første svenske spiller i Premier League som har nådd fem scoringer på sine første ti kamper. Tomas Brolin og Zlatan Ibrahimovic kan vise til fire, for henholdsvis Leeds og Manchester United.

  20-årige Elliot Anderson kom inn til pause for Newcastle, og den lokale helten produserte mer på sine første fem minutter enn Allan Saint-Maximin gjorde i hele første omgang. Med drøyt 20 minutter igjen på klokka virket unggutten også å få betalt i form av scoring.

  Etter frekt forspill av Isak steg Andersson høyt på bakerste, og stanget ballen i nettet bak Forest-keeper Keylor Navas. VAR ville imidlertid ta en kikk, og etter mye om og men valgte dommer Tierney å annullere for offside. Anderson virket å ha antydning til tåre i øyekroken da han ble snytt for sin aller første Newcastle-scoring.

  Newcastle hadde mest ball og skapte mest etter pause, men Brennan Johnson kom til en veldig god mulighet for Forest noen få minutter før slutt. Nick Pope var imidlertid beredt.

  Klokka tikket mot 1-1, og ti strake uten tap på City Ground for skogvokterne, men på overtid ble gjestene gitt straffe etter hands i feltet. Alexander Isak limte ballen i krysset til sin sjette scoring på ti kamper, og Newcastle er dermed bare ett poeng bak Tottenham på 4.plass.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen