More

  Newcastle på spissjakt

  Det er bare en drøy uke igjen av januarvinduet, og markedet er nå rødglødende. Flere tunge overganger er i støpeskjeen, og nye overganger vil bli offentliggjort i løpet av fredagen.

  Les også: Alt om lørdagens Premier League-kamper

  *Leandro Trossard kom på kant med Brighton-manager De Zerbi, og det har en stund nå vært klart at belgieren er på vei bort. Ligaleder Arsenal kjente sin besøkelsestid, og alt – inkludert personlig kontrakt og legesjekk – sies nå å være i orden. Belgieren var på utgående kontrakt, og hentes til Arsenal for om lag 25 millioner pund.

  *Nottingham Forest har siden i sommer handlet godt over 20 spillere, og skogvokterne virker ikke å ha et spesielt trangt budsjett. Ferskeste rekrutt virker å bli Chris Wood, som i skrivende stund meldes på legesjekk på City Ground. Newcastle-angriperen vil garantert bli en viktig brikke i Forest-lagets kamp for fornyet Premiert League-kontrakt.

  *Danny Ings har scoret seks mål på bare åtte starter i Aston Villa denne sesongen, men Villa-manager Unai Emery lar uansett spissen gå når West Ham ringer. Ings kan bli direkte erstatter for Michail Antonio, som ryktes på vei bort. West Ham er for tiden også uten en skadet Gianluca Scamacca.

  *Brighton selger Trossard, men virker også å kunne miste den viktige midtbanesliteren Moises Caicedo. Chelsea handler hva remmer og tøy kan holde, og bud på Caicedo kan bety minst syv nye i januarvinduet. Fem er allerede på plass, mens bare detaljer gjenstår før også Noni Madueke er klar for spill på Stamford Bridge.

  *Leicester er nær enighet om kjøp av FCK-forsvarer Victor Kristiansen, mens også Stoke-stopper Harry Souttar virker å bli rev.

  *Bournemouth fullførte torsdag kjøpet av spissen Dango Ouattara fra Lorient. The Cherries er inne i tung periode, og med Dominic Solanke på skadelista hastet det med å få inn offensive forsterkninger.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen