More

  Nederland – Qatar

  Siste og avgjørende gruppespillkamper, og i dag tas det farvel med vertsnasjonen Qatar – som står uten poeng fra sine første to kamper. Vil gjøre alt for å gå ned med flagget til topps, men møter så utvilsomt overmakten i form av Nederland. Skulle Qatar ryke på tap også i dag, vil de i så fall bli tidenes første VM-arrangør uten poeng i sitt eget mesterskap.

  Nederland slo Senegal 2-0 i åpningskampen, men måtte nøye seg med 1-1 mot Equador. PSV-angriper Cody Gakpo har scoret to av oransjetrøyenes tre mål, og den ettertraktede angriperen ser både toppscorertittel og lukrative klubbkontrakter blinke i det fjerne. Nederland er sikret avansement med poeng i dag, men vil gå videre også med tap – om Ecuador slår Senegal.

  Nederland – Qatar, statistikk

  • The Netherlands have not lost 28 of the last 30 matches
  • The Netherlands have scored in 28 of the last 29 matches
  • The Netherlands have won the last 3 matches in a row without conceding a goal
  • The Netherlands have won 8 of the last 10 matches
  • The Netherlands have won the last 3 matches in a row and the sum of goals was under 2.5
  • In 9 of the last 10 Qatar matches the sum of goals was under 3.5
  • In 7 of the last 9 Qatar matches the sum of goals was under 2.5
  • Qatar have not lost 9 of the last 11 matches
  • Qatar have won 4 of the last 5 matches while scoring less than 2.5 goals
  • Qatar have won 4 of the last 5 matches

  Nederland – Qatar, tips

  Nederland – Qatar

  Nederland Form

  Louis van Gaal er inne i sin tredje periode som landslagssjef for Nederland, og veteranen er inne i god stim. Har nå gått hele 17 strake kamper uten tap, og oransjetrøyene har større ambisjoner enn bare å gå videre fra gruppespillet. Syv av siste ti kamper er vunnet, med total målscore 22-10.

  Qatar Form

  Vertsnasjonen har vunnet fire av sine siste ti kamper, men med bare ti scoringer notert i nevnte kamper. I VM har man så langt bare scoret ett mål, som kom i 1-3-tapet mot Senegal.

  VM, stillingen

  Med fire poeng fra første to, og gruppas huggestabbe i avgjørende kamp bør dette være grei skuring for Nederland. Qatar er allerede utslått, men ønsker naturligvis å gå ned med flagget til topps – og samtidig slippe å bli historiske som eneste arrangørland uten poeng.

  Nederland – Qatar, lagoppstillinger

  Nederland – Qatar, odds

  17 strake uten tap, og naturlig favorittstempel for Nederland. Oddsen på ledelse til pause er å foretrekke, men vanskelig å se annet enn nederlandsk seier her.

  Over 2, 5 scoringer i fem av siste ti kamper for Nederland, som også har scoret mål i alle sine siste 17. Tre mål eller mer i tre av siste ti for Qatar.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen