More

  Nerver i stålbyen

  Fire dager etter å ha utøkt ledelsen til nærmeste utfordrer til direkte opprykksplass til syv poeng, kastet Sheffield United lørdag bort atter en sjanse. For andre gang på tre hjemmekamper endte det med tap, og som sist kom nederlaget mot en opprykksrival. Luton vant 1-0 på Bramall Lane, og The Hatters er nå bare syv poeng bak. Middlesbrough utnyttet også Blades-glippen, og er nå bare fire poeng bak direkte opprykksplass.

  Sheffield United-manager Paul Heckingbottom innrømmer at det var spor av nervøsitet i laget som snublet mot Luton.

  -Det var tydelige tegn på at spillerne ikke våget i samme grad som tidligere, men at de heller var redde for å gjøre feil. Vi må ta en alvorlig prat om det, vi må være mer fremoverlente om vi skal kunne lykkes, sier Blades-bossen til lokalavisa Sheffield Star etter et fjerde tap fra siste seks kamper. Den tidligere så sikre opprykksplassen står nå i alvorlig fare for å ryke på oppløpssiden.

  En midlertidig strek i regningen

  Burnley er på vei tilbake til Premier League, men presenterte søndag bekymrende melding til fansen

  Burnley gjorde lørdag som de ville hjemme mot Wigan, og 3-0-seieren på Turf Moor var bare enda en bekreftelse på at Clarets-toget holder stø og behagelig jurs mot umiddelbar retur til Premier League. Det er 17 poeng ned til nærmeste rival utenfor direkte opprykksplass, og opprykket er naturligvis nå bare en formalitet for Vincent Kompany og hans menn.

  Fansen var knapt ferdige med å feire atter en seier før det søndag tikket inn bekymringsmelding fra klubben. I pressemelding ble det der gjort kjent at klubben var plassert under transfer embargo. Klubbstyret beklager overfor fansen, men skriver samtidig at dette ikke er noe som får alvorlige følger. Trolig er det bare sen innlevering av regnskap som har ført til ordren, og klubbledelsen antar at man i løpet av én måned vil være klarert og klare for igjen å planlegge for handel før opprykket.

  Det er full midtukerunde på menyen i The Championship denne uken:

  Tirsdag:

  Wigan – Coventry

  Watford – Birmingham

  Millwall – Swansea

  Blackpool – QPR

  Rotherham – Preston

  Middlesbrough – Stoke

  Onsdag:

  Hull – Burnley

  Blackburn – Reading

  Cardiff – WBA

  Huddersfield – Norwich

  Luton – Bristol C

  Sunderland – Sheffield United

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen