More

  Nattens NBA-tips: Milwaukee Bucks – Phoenix Suns

  Alt er klappet og klart for det fjerde oppgjøret i NBA-finalen mellom Milwaukee Bucks og Phoenix Suns. Etter at de lå under 0-2 i finaleserien etter de to første kampene i Phoenix, slo Bucks tilbake i kamp 3 i Fiserv Forum i Milwaukee natt til mandag.
  Megastjernen Giannis Antetekounmpo var i kanonform for Bucks i forrige kamp, og noterte seg for 41 poeng, 13 returer og 6 assists i 120-100-seieren over Suns. Bucks hadde brukbar kontroll gjennom hele kampen, og seieren ga fornyet liv i serien og Bucks troen på at de kan snu dette i sin favør. Stjerneduoen til Phoenix, Chris Paul og Devin Booker, spilte begge under pari og scoret til sammen bare 29 poeng. De må heve seg hvis de skal gå opp i 3-1-ledelse i natt.
  For at Bucks skal utligne til 2-2, må Antetekounmpo igjen spille opp mot sitt aller, aller beste. Suns har en bredere tropp, og dermed må the Greek Freak også få hjelp av sine lagkamerater. Jrue Holiday og Khris Middleton ga begge hjelpen Giannis er avhengig av og scoret henholdsvis 21 og 18 poeng hver. 
  Odds
  Phoenix er relativt klare hjemmefavoritter, og står til 1,51 hos Coolbet og 1,50 hos Unibet. Borteseier fås til henholdsvis 2,69 og 2,63 hos selskapene. 
  Tips
  Phoenix scoret 118 poeng i begge sine hjemmekamper hittil, mens Bucks noterte seg for 120 sist. Av anbefalte spill, serverer vi over 113,5 poeng til hjemmelaget til 1,90 hos Coolbet. Over 34,5 poeng på Giannis forsøkes også til 1,89 hos Unibet. Samtidig prøver vi under 27,5 poeng på Devin Booker til 1,99 hos samme selskap. Til slutt prøver vi over 8,5 assists på Chris Paul til 1,72 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen