More

  Nå tror Napoli på seriegull

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Vi begynner som vanlig den italienske spalten med noen ord om mandagskampen som ikke kom med i Tipsbladet. Der tok Torino ledelsen på straffespark rett før pause hjemme mot Cremonese. Gjestene slo imidlertid tilbake med to scoringer i 2. omgangen, men det ville seg ikke denne gangen heller. Wilfried Singo utlignet elleve minutter før slutt og Cremonese står dermed fortsatt uten seier i serien denne sesongen.

  Lobotka strålte mot Eintracht

  Kun åtte kamper står på helgens italienske program og vi åpner med to lørdagskamper. Napoli fortsetter jakten på sitt etterlengtede seriegull med bortekamp mot Empoli og nå tør faktisk spillerne også å snakke om gullet. Frank Anguissa har vært en åpenbaring etter at han ble hentet fra Fulham og i et intervju med BeinSports er han nå klar på hva som gjelder:

  – Det vil være en katastrofe om vi ikke vinner Scudettoen nå. Jeg nekter å tenke på at det engang kan skje. Vi skal gi 100 prosent frem til det er over og gjøre alt for at dette blir vårt år. Det er ingen egoer i troppen. Alle er fokusert på oppgavene.

  I midtuken gjorde Napoli jobben igjen med 2-0-seier borte mot Eintracht Frankfurt i Champions League-sluttspillet. Der misbrukte Khvicha Kvaratskhelia straffespark, men det var aldri tvil om saken. Victor Osimhen scoret igjen mens Stanislav Lobotka styrte midtbanen. Sistnevnte skal nå være sterkt ønsket av Real Madrid, men eier Aurelio De Laurentiis har ingen intensjoner om å selge noen av stjernene sine. I stedet jobbes det nå med å gi nevnte Kvaratskhelia og Kim Min-Jae nye kontrakter der lønningene økes. Begge to har vært fantastiske suksesshistorier etter at de ble hentet billig forrige sommer.

  Lørdagens andre kamp er Lecce mot Sassuolo der vertene skal forsøke å følge opp sjokkseieren borte mot Atalanta forrige helg.

  Endelig Lukaku-jubel

  Søndagens program åpner med en klar favoritt. Inter med 1-0-seier mot Porto i midtuken og endelig var det Romelu Lukaku som igjen kunne juble med sen scoring som innbytter. Spørsmålet er imidlertid om man tar seg råd til å hente belgieren på permanent basis når lånekontrakten er over. Motstander Bologna avgjorde i 90. minutt mot Sampdoria forrige helg på en drømmescoring av Riccardo Orsolini. Lewis Ferguson imponerte igjen på midtbanen og skal nå være ønsket av både Milan og Juventus. Salernitana – Monza synes langt mer åpent mens Udinese blir naturlige favoritter hjemme mot Spezia. Vertene gjorde seg ikke bort mot Inter forrige helg mens gjestene er helt ute av form og leverte en meget svak forestilling mot Juventus. Kveldskampen er storoppgjøret mellom Milan og Atalanta som vi kommer tilbake til som én av våre utvalgte hovedkamper denne helgen.

  Åpen Champions League-kamp

  Mandag venter et åpent oppgjør mellom Hellas Verona og Fiorentina mens Lazio blir store favoritter hjemme mot Sampdoria. Ciro Immobile med to nye scoringer for hovedstadsklubben forrige helg og er dermed oppe i 191 Serie A-mål. Han har dermed klatret opp til 8. plass på tidenes toppscorer i Italia. Midtbanespiller Danilo Cataldi er klar på at man ikke tåler mange feilsteg om det skal bli Champions League-spill neste sesong:

  – Det er helt åpent hvem som går til Champions League. Atalanta storspilte borte mot oss og så gikk de rett til hjemmetap mot Lecce. Det laget som gjør færrest slike feil herfra og ut sesongen vil gå til Champions League.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen