More

  Marokko – Portugal

  Marokko tillot Spania å bedrive sitt evinnelige kortpasningsspill i 120 minutter, før sisteskanse Yassine Bounou og Achraf Hakimi bidro til seier i den påfølgende straffesparkkonkurransen. Marokko er dermed bare fjerde afrikanske nasjon i en kvartfinale i VM, etter Kamerun (1990), Senegal (2002) og Ghana i 2010. Dette var også bare andre gang i historien hvor Marokko har tatt seg videre fra gruppespillet. Som mot Spania blir man også i dag underdogs.

  Portugal har hatt fin reise gjennom mesterskapet, og Tipsbladet så tidlig hvor dette kunne ende. Humper i veien kan naturligvis forekomme også for dem, men fra start har det sett ganske så nyasfaltert ut. Mot Sveits var det uansett ingen problemer å spore. Også det portugisiske landslaget har etter hvert funnet at det er enklere uten Cristiano Ronaldo på banen, men det var likevel atskillige hevede øyenbryn da landslagssjef Fernando Santos valgte å starte kampen mot Sveits uten sin mest berømte spiller. Erstatter Goncalo Ramos var imidlertid ikke snauere enn at han bidro med hat trick, da sveitserne ble sendt hjem med 1-6 i bagasjen.

  Marokko – Portugal, statistikk

  • Morocco have not lost 38 of the last 40 matches
  • In the last 10 Morocco matches the sum of goals was under 3.5
  • Morocco have won 7 of the last 9 matches while scoring more than 1.5 goals
  • Morocco have won 7 of the last 9 matches
  • Morocco have won 7 of the last 9 matches and the sum of goals was under 3.5
  • Portugal have scored in 12 of the last 14 matches
  • Portugal have won 4 of the last 5 matches while scoring more than 1.5 goals
  • Portugal have won 4 of the last 5 matches
  • In 4 of the last 5 Portugal matches the sum of goals was over 2.5
  • In 3 of the last 4 matches Portugal played, both teams scored

  Marokko vs Portugal, tips

  Marokko vs Portugal

  Marokko Form

  Nordafrikanerne har vunnet syv, og bare tapt én, av sine siste ti kamper. Total målscore viser 16-5. Gikk ubeseiret gjennom gruppespillet, og endte foran både Kroatia, Belgia og Canada – med total målscore 4-1.

  Portugal Form

  Som Marokko har også Portugal vunnet syv av sine siste ti kamper, men imponerende 26-7 i total målforskjell. Holdt også nullen i fem av de ti kampene. To seirer og ett tap i gruppe mot Sør-Korea, Uruguay og Ghana.

  Marokko – Portugal, lagoppstillinger

  Marokko – Portugal, odds

  Portugal forholdsvis klar oddsfavoritt, men etter å ha senket Spania har ikke lenger Marokko overdreven respekt for noen. Dette kan fort bli jevnt.

  Over 2, 5 scoringer i fem av siste ti for Marokko. I seks av siste ti med Portugal som ett av lagene endte det med tre scoringer eller mer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen