More

  Molde – HJK Helsinki 0-1: Molde må reise seg

  Molde må reise seg for å gå videre i Champions League.

  Møringene ligger altså under 0-1 etter det første møtet med HJK Helsinki for en drøy uke siden. Dermed må altså Molde reise seg for å ta seg videre til neste runde i Champions League, der vinneren av Häcken og Klaksvik venter i nest siste kvalifiseringsrunde til gruppespillet.

  Molde var langt under pari i det første møtet, men hjemme i Eliteserien går det så det griner. Der har laget fra rosenes by radet opp fire strake seirer, og har kan hende meldt seg på i gullkampen igjen. I helgen tok de en sterk 1-0-seier borte mot Stabæk, med en sterkt rotert førsteellever.

  Molde Må Reise Seg
  Ola Brynhildsen Og Molde Har En Jobb Å Gjøre I Kveld.

  Molde må reise seg

  HJK har selv funnet formen i hjemlig Veikkausliiga, og har vunnet to på rappen. 2-1-seieren borte mot andreplasserte SJK i helgen var av det solide kaliberet, og finnene ankommer dermed Røkke-løkka stinne av selvtillit. De ligger på tredjeplass i den finske ligaen, men er bare ett poeng bak ledende KuPS.

  HJK vant altså det første møtet med Molde 1-0 i Helsinki forrige uke. Moldenserne styrte det meste av spillet, men kom til forsvinnende få muligheter. Og da Topi Keskinen kontret inn kampens eneste mål drøyt halvveis ut i førsteomgang, sørget hurtigtoget samtidig for at Molde må reise seg i kveld, skal det bli norsk avansement i Champions League.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 1,22
  • U 5,80
  • B 13,00

  Molde blir store favoritter her, men vi styrer likevel unna spill. Vi tror likevel de tar seg videre på finnenes bekostning, og da blir hjemmeseier med handicap et naturlig tips.

  Natt til fredag sender vi ut vår 150-siders spesial der du får alt om ligastarten i engelske Championship, League One og League Two. Abonnement tegner du enkelt her.

  Molde Må Reise Seg.
  Molde - Hjk Helsinki 0-1: Molde Må Reise Seg 3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen