More

  Molde – Club Brügge

  MOLDE – CLUB BRÜGGE: Klart for åttedelsfinaler i Conference League.

  • Molde – Club Brügge (Åttedelsfinale i Europa Conference League)
  • Torsdag kl. 18:45 (V Sport 1)
  • Aker Stadion, Molde

  Gulbrandsen i kanonform

  Molde tok en råsterk 6-2-sammenlagt seier over Legia Warzawa i forrige runde, og har dermed gitt seg selv en ypperlig mulighet til å nå kvartfinalen i Europa Conference League. Det er Club Brügge som står i veien for kvartfinalebilletten, og belgierne er allerede godt vant med norsk motstand denne sesongen. De slo Bodø/Glimt i begge oppgjørene i høstens gruppespill, og det norske stjerneskuddet Antonio Nusa tegnet seg på scoringslisten i 3-1-seieren mot Glimt i desember.

  Molde - Club Brügge
  Molde - Club Brügge 3

  Molde var glimrende i 3-0-seieren i Polen for to uker siden. Sammenlagtseieren var mer eller mindre spikret allerede etter 20 minutter, etter scoringer av Fredrik Gulbrandsen og Eirik Hestad. Gulbrandsen la på ytterligere ett midtveis i andreomgang, og han scoret også to i det første oppgjøret i Molde – som endte med 3-2-seier.

  PRØV TIPSBLADET I FIRE UKER FOR FEM KRONER

  Parkert i hjemlig liga

  Dermed fremstår 31-åringen som moldensernes fremste trussel for Club Brügge når første akt i dobbeltoppgjøret sparkes i gang i kveld, som synes å ha en nokså klar fordel av at de er i sesong, mens Eliteserien som kjent ikke sparkes i gang før om noen uker.

  Molde - Club Brügge
  Molde - Club Brügge 4

  I tillegg til kampene mot Legia Warzawa, har Molde spilt to treningskamper i 2024. Det har endt med 3-1-seier over Kristiansund og 1-1 mot erkefienden Rosenborg. Club Brügge ligger på tredjeplass i hjemlig liga, men er fullstendig parkert i kampen om ligagullet – ligger 20 poeng bak ledende Union Saint-Gilloise, og 12 poeng bak andreplasserte Anderlecht. Antonio Nusa var sist i aksjon i 1-2-tapet mot Anderlecht 25. februar.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 2,75 U 3,35 B 2,45
  • Over 2,5 mål 1,85
  • Begge lag scorer: Ja 1,65 Nei 2,10

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen