More

  Milton Keynes -Wycombe

  Milton Keynes – Wycombe: Første oppgjør endte med 2-0 til Wycombe etter skåringer av Ryan Tafazolli og Sam Vokes. Skåring fra corner og et angrep med få touch fra keeper til Vokes viste hvor effektivt det kan gjøres. Verdens kuleste kledde manager Gareth Ainsworth tok skalpen på unge Liam Manning i første oppgjør. Det var tidvis menn mot barn noe alderssnittene til de to lagene viste. Wycombe på 33 år mot Milton Keynes sine 24 år. Man kan jo stille spørsmålstegn ved at prestasjonene til Milton Keynes falt da andreplassen i League One ble en mulighet. Kanskje presset blir for stort for det unge mannskapet? 
  Men returoppgjøret er uansett ventet å bli en helt annen kamp. Scott Twine og Troy Parrott fikk det ikke til på Adams Park, men vil nok komme mer til sin rett på eget gress. De må derimot klare seg uten Josh McEachran som ble utvist sist. I tillegg møter de nå et Wycombe-lag som har gått 13 kamper uten tap. 
  Mulig lagoppstilling: Det er ventet at Hiram Boateng tar plassen til McEachran i denne kampen, om ikke Manning går for en trio på topp med Connor Wickham. 
  Milton Keynes: Cumming; O’Hora, Darling, Lewington; Hayden, Coventry, Kasumu, Harvie; Boateng; Parrott, Twine
  Wycombe Wanderers: Stockdale; McCarthy, Stewart, Tafazolli, Jacobson; Gape, Scowen; McCleary, Horgan, Obita, Vokes. 
  Odds, Norsk Tipping:H: 2.00
  U: 3.25
  B: 3.45
  Under kan du lese hva vi skrev før første kamp: 
  Wycombe – Milton Keynes: Siste krampetrekning for å få den siste ledige plassen i Championship starter her. Laget som endte på sjetteplass starter hjemme mot laget som ble nummer tre.
  Wycombe sneik seg inn blant topp seks på sesongens aller siste dag. Sam Vokes og og Jordan Obita sikret tre poeng samtidig som Plymouth tapte mot dagens motstander. Dermed skal Gareth Ainsworth igjen prøve å ta den lille klubben tilbake til nest øverste nivå, bare et år etter nedrykket. Wycombe har gjennom variert og de startet det nye året med å gå syv kamper uten seier. Der og da virket opprykk som en umulighet, men uten tap de siste tolv kampene og totalt 28 poeng ble det til slutt en ekstra mulighet. Hjemmebanen Adams Park var lenge et for Wycombe og laget avga ikke poeng hjemme før Ipswich kom på besøk i November. Siden den gang har de fem uavgjorte og fire tap, deriblant i oppgjøret mot Milton Keynes i januar som gjestene vant 1-0.
  Scott Twine ble matchvinner i det oppgjøret, og Twine har vært Milton Keynes store spiller i år. Han avsluttet seriespillet ved å skåre hele fire mål i deres 5-0 seier over Plymouth på årets siste dag, noe som hjalp Wycombe til denne kampen her. Midtbanespilleren har 20 mål og 13 målgivende denne sesongen, noe som garantert gjør til at han ikke spiller i League One uansett hvordan disse kampene skulle gå. Milton Keynes hadde tatt en playoff før sesongen om de fikk tilbud om den. Men akkurat nå må det virke litt surt å bare være et poeng unna direkte opprykk. I en imponerende siste halvdel av sesongen ble forspranget til Wigan og Rotherham spist opp. Likevel ble det en del poengtap på slutten som ble skjebnesvangre for manager Liam Manning og co som bare vant tre av sine seks siste.
  På skadefronten er det bare Mohamed Eisa hos gjestene som muligens hadde fått plass i startelleveren som mangler. Han starter på benken men se opp for Adebbayo Akinfenwa om han kommer inn. Han har spilt for AFC Wimbledon og hadde nok elsket å slå hatklubb nummer en. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen