More

  2 nye managere sparket i Milton Keynes og Doncaster

  Seriespillet i EFL er over. Da kom det også et par nye statements fra Milton Keynes og Doncaster.

  Milton Keynes sparker for andre gang

  Milton Keynes tragiske sesong endte med nedrykk på sesongens siste dag. Dermed må laget som for et år siden kjempet i play off om opprykk til Championship nå ta turen ned til League Two. Det var nok til at Mark Jackson fikk sparken etter bare fem måneder i klubben. 45-åringen som tok over etter Liam Manning i desember feilet dermed i sin første managerjobb.

  Så nær var forresten Milton Keynes å redde plassen sin på overtid søndag ettermiddag. I oppgjøret mot Burton som endte 0-0 hadde de flere eventyrlige sjanser, deriblant denne i siste sekund.

  Doncaster sparker for andre gang

  Også Doncaster sparket en manager for andre gang denne sesongen. Bare dager etter deres skuffende sesong i League Two ble det klart at Danny Schofield er ferdig hos Donny. Han tok over for Gary McSheffrey i oktober, men klarte aldri å føre laget tilbake til League One etter nedrykket i fjor. De endte til slutt på en meget skuffende 18 plass i League Two.

  Sparken to ganger på 9 måneder

  For Danny Schofield har det vært et tungt år. Han startet sesongen 2022/23 som manager i Huddersfield, men fikk raskt sparken etter en blytung start. Til tross for den tunge starten var han ikke arbeidsledig lenge, og kunne smykke seg med jobben i Doncaster. Etter en god start har det bare gått tyngre og tyngre utover våren og dermed ble han sparket for andre gang på knappe ni måneder. Denne skal det bli vanskelig å reise seg fra, Schofield.

  Tangering av rekord

  Med disse to managersparkingene har vi nå tangering av rekorden over sparkede managere i de fire øverste divisjonene. Mer om den grusomme sparkesesongen kommer når vi oppsummerer og teller opp senere i måneden.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen