More

  Milano-lagene i trøbbel

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Vi starter som vanlig med en gjennomgang av de Serie A-kampene som har blitt spilt siden Tipsbladet kom ut i midtuken og vi kan med engang slå fast at det ble en tung uke for Milano-klubbene. Vi starter imidlertid med mandagsoppgjøret mellom Bologna og Cremonese. Gjestene har fortsatt til gode å vinne i serien denne sesongen, men tok ledelsen på et straffespark i starten av 2. omgangen. Det ville seg imidlertid ikke denne gangen heller med selvmål av Vlad Chiriches som førte til sesongens åttende poengdeling. I kveldskampen mandag var det duket for et sjokk av de sjeldne. Inter fikk Milan Skriniar utvist rett før pause som gigantfavoritt hjemme mot Empoli og etter halvspilt 2. omgangen satt motstanderen inn det som skulle bli vinnermålet. Dermed har Inter hele 13 poeng opp til tabelleder Napoli. Tirsdag var det duket for Lazio mot Milan og sistnevnte gjorde det ikke mye bedre enn sin byrival. Milan ble rett og slett rundspilt fra første spark på ballen i den kampen og det var helt fortjent at man reiste hjem med 0-4-tap i bagasjen.

  Er Skriniar ferdigspilt?

  Ny italiensk serierunde venter som vanlig denne helgen. Fredag blir Bologna naturlig favoritt hjemme mot et Spezia-lag som forrige helg måtte se Jakub Kiwior signere for Arsenal. Senere samme dag blir Lecce også naturlig favoritt hjemme mot Salernitana. Lørdagens meny byr på tre kamper. Empoli med sjokkseier borte mot Inter mandag der 19 år gamle Tommaso Baldanzi satt inn vinnermålet. Nå skal man forsøke å følge opp hjemme mot et Torino-lag som imponerte stort med 1-0-seier borte mot Fiorentina sist etter en kjempescoring av Aleksei Miranchuk. Torino forventer at Sasa Lukic vil bli signert av Fulham i løpet av de nærmeste dagene, men har allerede pekt seg ut Veronas Ivan Ilic som erstatter. Cremoneses langvarige jakt på den første seieren fortsetter lørdag kveld hjemme mot Inter. Her er gjestene garantert revansjesugne etter mandagens Empoli-kamp. Milan Skrinar virker nå å være ferdig i klubben og det store spørsmålet er om man kan få penger for stjernestopperen allerede nå eller om han forsvinner gratis etter sesongen. Kravet til PSG om en umiddelbar overgang skal være satt til 20 millioner euro. Lørdagen avsluttes med Atalanta mot Sampdoria. Vertene var involvert i en spinnvill mot Juventus forrige helg og blir nå rundens største favoritt når Sampdoria kommer på besøk. Gjestene misbrukte sjanse etter sjanse hjemme mot Udinese forrige helg og endte i stedet opp med nytt tap etter sent baklengsmål. Det spørs imidlertid hvor lenge man kan fortsette å skylde på uflaks.

  Milan i full krisemodus

  Fire kamper står på programmet søndag og det er et Milan i full krisemodus som tar imot Sassuolo til tidligkampen. Direktør Paolo Maldini er klar på at det er tøft i Milan om dagen etter at røk hjemme mot Torino i cupen, tapte 0-3 for byrival Inter i supercupen og så røk 0-4 mot Lazio i serien i midtuken. Trener Stefano Pioli trenger dermed kjapt å få orden på tingene igjen. Motstander Sassuolo har også sine problemer og det er i første rekke stjernespiss Domenico Berardi som har skuffet. Mot Monza misbrukte han to kjempesjanser og det har blitt kun tre seriemål denne sesongen. Juventus med spinnvill kamp mot Atalanta forrige helg og blir naturlige favoritter når Monza kommer på besøk. Det blir trolig uten Weston McKennie som virker stadig å komme nærmere en overgang til Leeds. I kveldskampen skal Lazio forsøke å gjenskape prestasjonen mot Milan i midtuken når Fiorentina kommer på besøk. Der var også Luis Alberto tilbake i absolutt toppslag. Trener Maurizio Sarri har denne uken blitt linket til både Atlético Madrid og Tottenham som mulige nye arbeidsgivere neste sesong. Gigantoppgjøret Napoli – Roma avslutter søndagens program og det er en kamp vi kommer nærmere tilbake til som én av våre utvalgte hovedkamper denne helgen. Det hele avsluttes mandag med Udinese mot Hellas Verona og to lag som begge kommer fra en etterlengtet seier forrige helg.  

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen