More

  Milan i semifinale for første gang siden 2007

  Å hevde at Frank Lampard har gjort et vellykket comeback som Chelsea-manager vil være å dra det langt. Fire kamper og fire tap er fasiten for den tidligere storspilleren etter at det i kveld endte med hjemmetap mot Real Madrid. Som spådd i vårt forhåndstips.

  Chelsea hang spillemessig godt med før pause, men offensivt er Chelsea fortsatt et trist skue. Rodrygo scoret målene da det endte med 0-2 på Stamford Bridge, og 4-0 til spanjolene totalt. Chelseas sesong kan vanskelig kalles for annet enn en gedigen fiasko, og det etter å ha brukt enorme summer på nye spillere. Real vil nå møte enten Manchester City eller Bayern München i semifinale, og hvem av dem det blir vil avgjøres i morgen.

  I kveldens andre kvartfinale i Champions League endte det 1-1 mellom Milan og Napoli. Tidligere Chelsea-angriper Olivier Giroud med Milans avgjørende scoring, mens Khvicha Kvaratskhelia misset straffe før Victor Osimhen satte en altfor sen utlikning til å kunne gjøre det spennende.

  Milaneserne vant første møte 1-0, og er dermed klare for sin første semifinale i Champions League siden 2007. Motstanderen blir klar i morgen, men mest sannsynlig blir det igjen italiensk motstand. Napoli kan trøste seg med at de vinner Serie A, et lite hav foran Milan.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen