More

  Milan 0 – rikmannsklubber 2

  Denne sommeren har ikke startet som ønsket for Milan. Rett etter at man feiret et etterlengtet seriegull skulle troppen forsterkes med å hente Renato Sanches og Sven Botman fra Lille. Nå ser det ut til at begge transfermålene glipper.
  Renato Sanches ble enig med Milan om en kontrakt for flere måneder siden og klubben var i sluttforhandlinger med Lille om en prislapp på 15 millioner euro. Dermed virket alt klart inntil Paris Saint-Germain i dag la 30 millioner euro på bordet. De brukte heller ikke lang tid på å overtale Renato Sanches om hvor han bør reise, trolig godt hjulpet av en bunke eurosedler. Calciomercato.com melder nå lørdag kveld at Milan ikke kan matche det burdet og alt tyder dermed på at midtbanespilleren presenteres som enda et PSG-kjøp.

  Sven Botmans historie er en kopi av Renato Sanches’, utenom at det er Newcastle som nå kommer med sine nye penger. Milan var enig med stopperen om en kontrakt, men har ikke mulighet til å matche de pengene Newcastle er villig til å betale. Dermed virker også Botman tapt. Spørsmålet er hva dette betyr for teknisk direktør Paolo Maldini som fortsatt ikke har forlenget kontrakten med Milan som utløper 30. juni. Milan får som kjent nye eiere i RedBird, men de tar først over i september og det er dermed selgende Elliott Management som styrer det som ser ut som et meget lavt overgangsbudsjett denne sommeren.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen