More

  Midtukekupongen 7. september

  Helbom på midtuketipsene våre da ingen av de sikre vant. Dermed hjalp det lite at UB-garderingen i Doncaster – Everton gikk inn samtidig som at vi advarte mot å stole på de klare hjemmefavorittene FC København og Sheffield United som ingen av dem vant kampen sin.

  Det er landslagspausen og midtukekupongen spilles denne gangen torsdag og fredag. Det åpner med privatlandskampen mellom Norge og Jordan på Ullevaal. Der satser vi på norsk jubel og spiller sikker H på alle våre oppsett.

  De elleve neste kampene er alle EM-kvalifiseringskamper. Vi tror på Serbia hjemme mot Ungarn og Skottland borte mot Kypros som våre to andre sikre denne midtuken. Halvgarderingen plasseres i Slovakia – Portugal der vi tror gjestene unngår tap.

  Landslagskupongen pleier dessverre å gi lave utbetalinger, men skal det komme noen overraskelser denne gangen tror vi det er i Tyrkia – Armenia og Luxembourg – Island.

  Folkerekken viser at Tyrkia og Kroatia blir spilt til store favoritter. I tillegg har Frankrike og Spania mange tilhengere.

  Innleveringsfristen er torsdag klokken 18.55 og åpner med Norge – Jordan som har avspark 19.00. Deretter venter fem EM-kvalifiseringskamper med avspark 20.45. De seks resterende kampene spilles alle fredag kveld.

  Midtukekupongen 7. september

  De sikre

  1. Norge – Jordan   H

  5. Serbia – Ungarn  H

  8. Kypros – Skottland         B

  Midtukekupongen 7. September
  Midtukekupongen 7. September 2

  Den halve

  11. Slovakia – Portugal      UB

  De overspilte

  9. Tyrkia – Armenia            H

  12. Luxembourg – Island   B

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen