More

  Midtukekupongen 7. juli

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Midtukekupongen denne uken spilles fredag og får dermed æren av å åpne den nye tippekupongsatstingen vår her i Tipsbladet.

  Det er kanskje ikke tidenes mest stjernespekkede kupong vi skal forsøke å løse, men det åpner i alle fall med én kamp fra Eliteserien der HamKam i våre øyne er en alternativ sikkerkandidat hjemme mot Aalesund. Deretter venter to oppgjør fra Superettan som vi anbefaler å dekke godt opp.

  De fem neste kampene er alle hentet fra toppdivisjonen i Irland der vi mener Bohemians Dublin FC i kamp fire peker seg ut som en meget spennende sikkerkandidat all den tid B-en foreløpig er mest krysset på folkerekken. Avslutningen er fire kamper fra nivå to i irsk fotball og der finner vi tre store favoritter og sikkermuligheter.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Derry City FC, Shamrock Rovers, St. Patricks og Waterford alle er krysset på over 70 prosent. I tillegg har Shelbourne FC og Galway United FC mange tilhengere.   

  Innleveringsfristen er denne gangen klokken 18.55 og de tre øverste kampene sparkes i gang 19.00. Siste kamp er Finn Harps FC – Bray Wanderers AFC som har avspark 21.00.

  Midtukekupongen 7. juli: De sikre

  4 Bohemians – Dundalk     H

  9 Cobh Ramblers – Galway United          B

  12 Finn Harps – Bray Wanderers B

  Midtukekupongen 7. Juli
  Midtukekupongen 7. Juli 2

  Midtukekupongen 7. juli: Den halve

  10 Waterford – Longford Town    HU

  Midtukekupongen 7. juli: De overspilte

  5 Derry City – Sligo Rovers           H

  7 St. Patricks – Cork City  H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen