More

  Midtukekupongen 20. desember

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun Leicester innfridde av våre sikre i midtuken. Det hjalp dermed lite at vi gjorde rett i å gardere opp Cardiff hjemme mot Birmingham.

  Den engelske ligacupen åpner midtukekupongen før de to neste kampene er hentet fra spanske La Liga. Vi spiller der sikker Athletic Bilbao hjemme mot Las Palmas, men anbefaler at storfavoritt Villarreal harderes opp hjemme mot Celta.

  De fem neste kampene er alle hentet fra Bundesligaen. Stuttgart – Augsburg er i våre øyne jevnere enn prosenten tilsier og vi helgarderer i håp om en overraskelse. Ukens halvgardering plasseres i Heidenheim – Freiburg i håp om at vi får en vinner mens Bayern München er et naturlig sikkervalg borte mot Wolfsburg.

  De fire siste kampene på midtukekupongen er alle hentet fra franske Ligue 1 og der fant vi vår siste sikkerkamp i form av Monaco borte mot Toulouse.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Liverpool, Bayer Leverkusen, VfB Stuttgart og Paris SG alle ser ut til å bli spilt til store favoritter. Athletic Bilbao og Bayern München har også mange tilhengere i spillet.

  Innleveringsfristen onsdag er satt til 20.25. De fem tyske kampene har alle avspark 20.30. Franske Ligue 1 samt ligacupen sparkes i gang 21.00 mens de to spanske oppgjørene har avspark klokken 21.30.     

  Midtukekupongen 20. desember

  De sikre

  2. Athletic Bilbao – Las Palmas    H

  8. Wolfsburg – Bayern München  B

  10. Toulouse – Monaco     B

  Midtukekupongen 20. Desember
  Midtukekupongen 20. Desember 2

  Den halve

  6. Heidenheim – Freiburg HB

  De overspilte

  3. Villarreal – Celta H

  7. Stuttgart – Augsburg     H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen