More

  Midtukekupongen 17. august

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Fullklaff på midtuketipsene våre forrige uke der det ble tolv rette både på 432-rekkeren og på systemforslaget. KFUM Oslo borte mot Moss, Åsane hjemme mot Mjøndalen og Leeds hjemme mot Shrewsbury innfridde som våre sikre mens HU-garderingen satt enkelt i Start – Skeid.

  Det er europacup som står i fokus på midtukekupongen neste uke. De elleve første kampene er alle hentet fra Europa Conference League-kvalifiseringen mens kamp tolv mellom Genk og Olympiakos er fra Europa League-kvalifiseringen.

  Heldigvis fikk vi denne gangen kupongoppsettet tidlig nok til at midtukekupongen også kan være med her i Tipsbladet. Når det gjelder våre tre sikre så gir vi full tillit til storfavoritt Club Brugge borte mot KA Akureyi. Rosenborg vant 2-1 hjemme mot Hearts torsdag kveld, men vi tror trønderne får det tøft i returoppgjøret i Skottland. Den siste sikkerkampen er av det mer spekulative slaget. Legia Warszawa røk 1-2 hjemme mot Austria Wien torsdag og er dermed presset til seier i returoppgjøret i Østerrike. Det satser vi på at polakkene klarer.

  Halvgarderingen setter vi i Maribor – Fenerbahce mens vi anbefaler å dekke godt opp de to danske lagene FC Nordsjælland og FC Midtjylland som begge ser ut til å bli for store favoritter i hjemmekampene sine.

  Folkerekken viser at Club Brugge blir den store favoritten borte mot KA Akureyri. I tillegg har FC Midtjylland og Luzern mange tilhengere.

  Innleveringsfristen er torsdag klokken 17.55 og det spilles europacupkamper hele kvelden. Sist ut er Debrecen – Rapid Wien med avspark 21.00.

  Midtukekupongen 17. august – De sikre

  6. KA Akureyi – Club Brugge         B

  8. Hearts – Rosenborg       H

  11. Austria Wien – Legia Warszawa        B

  Midtukekupongen 17. August
  Midtukekupongen 17. August 2

  Midtukekupongen 17. august – Den halve

  7. Maribor – Fenerbahce   UB

  Midtukekupongen 17. august – De overspilte

  2. FC Nordsjælland – Steaua Bucuresti  H

  5. FC Midtjylland – Omonia Nicosia         H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen