More

  Middlesbrough viste muskler

  Overlegne i toppkampen på Bramall Lane

  De seks siste kampene fra Championship gikk av stabelen i går og kveldens store oppgjør var Sheffield United mot Middlesbrough der hjemmelaget kunne øke avstanden til ti poeng med seier.

  Oli McBurnie viste muskler da han etter bare fem minutter stanget inn 1-0 for hjemmelaget, men derfra og ut dreide mye seg om gjestene. Michael Carrick har gitt Chuba Akpom en helt ny tilværelse og han takket igjen for hjelpen ved å sette inn utligningen etter et glimrende angrep fra Boro. Med 1-1 til pause var det tid for Cameron Archer-show etter hvilen. Den innlånte spissen scoret sitt første mål for klubben i helgen og fulgte opp med to fantastiske scoringer av høy klasse. Dermed er det fortsatt en viss spenning i kampen om den andre opprykksplassen.

  For Michael Carrick fortsetter suksessen. Siden han tok over klubben 29 oktober er det ingen som har tatt flere enn Middlesbroughs 37 poeng.

  For bunnlagene Huddersfield og Blackpool ble det en ny tung kveld. Røde kort til begge lag som tapte 0-3 og 1-2 mot Stoke og Swansea. Blackpool har nå ni røde kort denne sesongen og nærmer seg en rekord om de fortsetter i dette tempoet. Wigan var noe heldig i sitt borteoppgjør mot Bristol City og med god hjelp av stengene og Ashley Fletchers første scoring for klubben sikret de seg et poeng i oppgjøret som endte 1-1.

  Preston fikk også rødt kort i sin hjemmekamp mot Luton, men Troy Parrott sikret 1-1 på straffe i sluttminuttene etter at Carlton Morris hadde gitt gjestene ledelsen. Ben Brereton Diaz hadde ikke scoret siden før VM-pausen, men banket inn 1-1 borte mot WBA minuttet før full tid og sikret et fortjent bortepoeng for Blackburn Rovers.

  Hvordan det gikk i tirsdagens kamper kan du lese her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen