More

  Middlesbrough – Norwich

  Kort tid mellom slagene i The Championship. Både fredag og mandag var det full runde, før det i kveld tas avspark igjen. Middlesbrough og Norwich tjuvstarter runden, når det på Riverside skal spilles om potensielt avgjørende poeng i kampen om opprykk.

  I kampen om play off-plassene tettet det seg mandag ytterligere til, da Millwall, Blackburn, Norwich, West Bromwich og Middlesbrough alle avga poeng. Det skiller nå bare ett poeng mellom Millwall på 5.plass, og Norwich på 8.plass. Det er før helgens runde også usle fire poeng fra Millwall og ned til Watford på 12.plass.

  Middlesbrough – Norwich
  Riverside
  Fredag 21.00

  Kun ett poeng fra siste tre kamper gjør at Middlesbrough mest sannsynlig er borte fra kampen om direkte opprykk til Premier League. Havnet mandag under med 0-2 på besøk hos Bristol City, og til tross for tidvis stort spillemessig overtak ble ikke comebacket belønnet med mer enn ett poeng. Aaron Ramsey utliknet med flott stupheading, før Matt Crooks utliknet med halvtimen igjen å spille. Zak Vyner ble gitt tidenes mulighet til å vinne kampen, men klarte på mystisk vis å lure ballen over tverrliggeren fra fem centimeters hold. Åtte baklengs fra siste tre kamper bekymrer, men Boro har samtidig scoret mål i 12 av sine siste 13 kamper. Matt Clarke er fortsatt ute med ryggproblemer, mens midtstopper Dael Fry sto over mot Bristol City og er usikker også i kveld. For øvrig kan Carrick plukke sin ellever fritt.

  Norwich tok tre viktige poeng i fredagens toppkamp mot play off-rival Blackburn, men misbrukte muligheten til å ta seg inn i topp 6 da de mandag ble holdt til målløst oppgjør mot Rotherham. -Vi dominerte stort, men det hjelper lite når vi ikke klarer det viktigste; å score mål, sa Canaries-boss David Wagner etter poengdelingen. Det sier noe om jevnheten i denne divisjonen, når kanariene kan ligge i vannskorpa til play off med bare én seier fra sine siste seks kamper. Teemu Pukki har fortsatt gode muligheter til å ende opp som klubbens toppscorer for femte sesong på rad, men finnen har nå gått målløs av banen i sine siste elleve kamper. Grant Hanley og Ben Gibson er av en håndfull spillere som fortsatt er skadet og uaktuelle i Norwich-troppen.

  Matt Crooks ble matchvinner på overtid, da Middlesbrough vant 2-1 i omvendte møte på Carrow Road i november.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 1,87

  U: 3,55

  B: 3,40

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen