More

  Mestermøte

  For fjerde gang på seks sesongen dukes det for Real Madrid mot Liverpool i Champions League, og to av de seks møtene har altså vært finaler. Real Madrid er ett av bare to lag (Milan) som har vunnet turneringen oftere enn Liverpool, og den spanske gigantklubben blir denne gang naturlige favoritter mot et Liverpool som denne sesongen ikke har vært seg selv.

  Manchester City har fortsatt ikke gått til topps i den gjeveste europacupen, til tross for å ha vært oddsfavoritter siste tre sesonger. City er favoritter også denne gang, og trekningen i første utslagsrunde må sies å være fordelaktig. Leipzig skal naturligvis ikke kimses av, men Braut & Co blir store forhåndsfavoritter.

  City blir da også eneste engelske klubb med favorittstempel. Liverpool blir underdogs mot Real, Tottenham får det garantert tøft mot Milan, mens Chelsea – som ikke ser bra ut om dagen – skal få hendene fulle mot Dortmund.

  Champions League-trekningen:

  RB Leipzig – Manchester City

  Club Brugge – Benfica

  Liverpool – Real Madrid

  Milan – Tottenham

  Frankfurt – Napoli

  Dortmund – Chelsea

  Inter – Porto

  Paris St-Germain – Bayern München

  Første kamper mellom de 16 gjenværende lagene spilles andre og tredje uken i februar, mens returene spilles første og andre uken i mars.  

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen