More

  Messi til himmels

  Argentina dominerte stort, og på 2-0 virket regjerende Frankrike sjanseløse på å forsvare tittelen. Lionel Messi sendte argentinere i ledelse fra straffemerket, før Angel Di Maria doblet.

  Kylian Mbappe var ikke synlig i det hele tatt, mens tidenes fra franske toppscorer, Olivier Giroud, ble byttet allerede før pausesignalet.

  Ikke før det var ti minutter igjen av ordinær tid våknet Les Bleus, men da var det samtidig duket for Mbappe-show. Superstjernen ble første spiller siden Geoff Hurst i 1966 med hat trick i en VM-finale, og plutselig var det Frankrike som hadde noe å tape. Da dukket Lionel Messi opp igjen.

  3-3, og til tross for gedigne sjanser i sluttminuttene endte det med straffesparkkonkurranse. Denne gang med de største stjernene først ut.

  Mbappe startet for Frankrike, og den unge franskmannen scoret igjen. Messi fulgte opp, da han enkelt trillet ballen til side for Hugo Lloris. Aston Villa-keeper Emiliano Martinez var nær ved å redde mot Mbappe, og mot Kingsley Coman lyktes han. Når så Aurélien Tchouaméni ikke engang traff mellom stengene med sitt forsøk fra ellevemeteren, var det kjørt.

  Argentina ble kronet verdensmester og Lionel Messi, tidenes beste fotballspiller, kunne løfte trofeet. Messi har lenge vært best, nå er han også størst!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen