More

  Messi gjenforenes med gamlesjefen

  Lionel Messi og Tata Martino møtes i Miami.

  Gerardo “Tata” Martino og Lionel Messi er gamle kjente. 60-åringen trente spilleren, som er viden kjent som tidenes beste, i Barcelona mellom 2013 og 2014, og på det argentinske landslaget fra 2014 til 2016. Martino har siden oppholdt seg på det amerikanske kontinentet. Etter stinten som argentinsk landslagssjef bar det til MLS og Atlanta United, før han prøvde seg som landslagstrener for Mexico mellom 2019 og 2022.

  Les mer fra Tipsbladet.no

  Nå er Martino atter en gang klar for MLS, og det er Inter Miami som har ansatt den 60 år gamle argentineren. Dermed gjenforenes han med både Lionel Messi og Sergio Busquets, som er gamle kjente fra glansdagene i Barcelona.

  – Tata er en høyt respektert figur i fotballen, og merittlisten hans taler for seg selv. Vi er trygge på at alt han har oppnådd og erfaringen hans vil inspirere laget vårt og skape spenning for fansen, og vi ser frem til å se hvilket preg han vil sette på denne klubben, på og utenfor banen, sier Miamis deleier, David Beckham.

  David Beckham. Messi
  David Beckham Er Godt Fornøyd Med Å Få Tata Martino På Plass.

  Martino erstatter dermed Phil Neville, som ble løst fra sine arbeidsoppgaver for fire uker siden. Den hardtsatsende klubben ligger helt nederst i divisjon Øst, med bare 15 poeng etter 18 spilte kamper.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen