More

  Mer cup-krøll for Bodø/Glimt

  Historien gjentar seg?

  I fjor valgte NFF å flytte Bodø/Glimts cupkamp mot Aalesund fra 13. til 6. mars for å hjelpe nordlendingene best mulige forberedelser til Europa, sa Aalesund klart i fra at de ikke hadde ressurser til å stille lag på grunn av skader og covid-tilfeller i troppen, og at man ville vært nødt til å stille et juniorlag.

  Enden på visa ble at Bodø/Glimt gikk videre på walkover, og tok seg hele veien til finalen, der det ble stopp mot Molde. I år, som i fjor, har Bodø/Glimt blitt satt opp til å møte et OBOS-liga-lag i årets første cuprunde, og også i år har kampen blitt flyttet. Denne gang er det 12. mars som har blitt til 5. og årsaken er den samme: Bodø/Glimt skal ikke måtte spille cupkamp i mellom to Europa-oppgjør. Men, det er bare hvis Bodø/Glimt faktisk kommer så langt, for før det skal Kjetil Knutsens mannskap ut i dobbeltoppgjør mot Lech Poznan. NFF har valgt å være på den sikre siden, og det har fått Ranheim til å se rødt.

  – De kan altså ikke spille mellom to torsdager i Europa, mener forbundet. NFF ba om vårt syn på saken. Det svaret var tydelig. Vi vil ikke flytte kampen fra 12. mars. Nå på mandag kom det en ny e-post om at kampen måtte spilles 5. mars. Dette fant de altså ut én måned etter min tilbakemelding, sier daglig leder i klubben, Frank Lidahl, til VG.

  Lidahl utdyper til avisen at fremskyndingen passer svært dårlig for klubben, som dermed må avlyse en tur til Tromsø og fyre opp varmen på banen en uke tidligere. Det er ikke ubetydelige utgifter. NFF står på sitt og har varslet begge klubbene om at 5. mars er endelig dato for cupoppgjøret.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen