More

  Men Bradford var ikke død

  Dagen etter at Bradfords trøbbel i League Two fikk fokus i Tipsbladet slo de til med storseier.

  Vi snakket om et Bradford som aldri ser ut til å komme seg ut av League Two, men i dag viste de hvorfor de kan motbevise alle dommedagsprofetiene som går om den store klubben.

  Mark Hughes og Bradford tok turen til formlaget Stevenage som ikke hadde tapt på 12 kamper i League Two. Steve Evans sitt mannskap jakter tabelltoppen i League Two og var storfavoritter før dagens møte.

  Det så slik ut også da midtstopper Carl Piergianni stanget inn corneren fra nyankomne Jake Forster-Caskey. De kunne økt før pause men sa seg likevel fornøyd med ledelsen etter 45 minutter.

  Andreomgang ble derimot et mareritt for hjemmelaget. Matt Derbyshire debuterte for Bradford og takket for tilliten ved å banke inn 1-1 via tverrliggeren og i mål etter et langt oppspill. Få minutter senere var kampen snudd på hodet. Stevenage handset i eget felt og den store kjempen Andy Cook var sikker fra straffemerket. Stevenage presset på og var nære utligning ved Jamie Reid men ble stoppet av en utsøkt redning fra Harry Lewis i Bradford-målet.

  Men corner er mål for Stevenage og med tjue minutter igjen på klokken var det Dan Sweeney som raget høyest og utlignet til 2-2. Men fem minutter før full tid kom scoringen som viste at Bradford ikke har gitt seg. Cook spilte Jamie Walker gjennom og midtbanespilleren banket inn sitt første mål for sesongen. Dermed ble det 3-2 til bortelaget og The Bantams er bare utenfor playoff på målforskjell.

  Ingen av de fem øverste lagene i League Two tok tre poeng i dag. Serieleder Leyton Orient er nok mest fornøyd med sitt ene poeng i bortekampen mot Walsall som endte 1-1. For Carlisle og Northampton ble det poengdeling mot Wimbledon og Rochdale mens det for Salford endte med 0-1 i en tøff og jevn kamp borte mot Tranmere. League Two lever for alvor.

  Mer om runden kan du lese i Tirsdagens utgave, eller her på nett.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen