More

  McKennie til Leeds

  Drøyt døgn igjen av vinterens overgangsvindu, og pundsedlene flagrer i Premier League. Travel Deadline Day forventes i morgen, og Tipsbladet.no vil da fortløpende ajourføre alle overganger inn- og ut av de fire øverste divisjonene. LIVE, som det heter.

  Her er noe av hva som står på i kveld:

  *Weston McKennie har lenge blitt linket til Premier League, og i kveld er midtbanespilleren bekreftet klar for låneopphold i Leeds United. 24-åringen lånes fra Juventus, og overgangen kan bli gjort permanent etter inneværende sesong.

  *Jonjo Shelvey har passert legesjekk, og gjøres klar til presentasjon av Nottingham Forest. Midtbanespilleren har slitt med skader denne sesongen, og har bare fått 35 Premier League-minutter i Newcastle.

  *Wolverhampton har bekreftet kjøp av den brasilianske midtbanespilleren Joao Gomes. Ulvene sies å ha betalt 15 millioner pund for 21-åringen som har signert kontrakt for fem og et halvt år på Molineux. Den tidligere Flamengo-spilleren blir sjette nykommer i Wolves denne måneden.

  *Brighton har bekreftet kjøp av den 19-årige midtbanespilleren Yasin Ayari for 3,5 millioner pund fra AIK. Kjenner vi Brighton rett er den svenske ungdomslandslagsspilleren verdt minst det tidoble om noen få år.

  *Joao Cancelo er på vei fra Manchester City til Bayern München. 28-åringen forventes å skrive under på låneavtale ut sesongen, men tyskerne får da opsjon på kjøp til sommeren.

  *Chelsea jobber hardt for å få på plass en ny førsteellever i løpet av vinduet, og Benfica sies å være på glid etter nok et bud – pålydende 106 millioner pund – på verdensmester Enzo Fernandez.

  *Samtidig som Chelsea hentet busslast med spillere inn, må nødvendigvis noen ut. Conor Gallagher er av dem som vil få lengre frem til førsteelleveren, og Everton sies å stå i køen for midtbanespilleren. Everton som i dag endelig bekreftet Sean Dyche som ny manager.

  *Bryan Gil ble aldri noen hit i Tottenham, og spanjolen har nå returnert til Sevilla – på lån ut sesongen. Spurs virker også å sende Djed Spence til franske Rennes.

  *Leicester har lenge blitt linket til Stoke-forsvarer Harry Souttar, og det sies nå å være fart i forhandlingene.

  *Fulham skal være nær avtale med Torinos midtbanespiller Sasa Lukic. Fulham er også favoritt til å sikre seg Sander Berge, men her vil også Newcastle ha et ord med i laget.

  *Bournemouth har bekreftet kjøp av midtbanespilleren Hamed Traoré. 22-åringen koster godt over 20 millioner pund.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen