More

  Martínez klar for United

  Etter noen tøffe første uker som start på karrieren for Manchester United, har hjulene virkelig begynt å rulle for Erik ten Hag. Først ble venstrebacken Tyrell Malacia klar for de røde djevlene, og torsdag melder transferguruen Fabrizio Romano at nok et kjøp er på vei.

  Ajax-stopper Lisandro Martínez er klar til å slå følge med sin tidligere sjef til Old Trafford, og overgangssagaen skal være på £42 millioner. Dermed blir den argentinske landslagsstopperen ten Hags andre sommerkjøp, og nederlenderen fortsetter dermed å se til kjente trakter for forsterkninger. 

  Jakter franskmann
  Chelseas medeier Todd Boehly har akkurat fått smaken av spillerkjøp i fotballverden, etter at Raheem Sterling, omsider ble klar for Stamford Bridge. Men, amerikaneren akter ikke å hvile på laurbærene. Det trengs forsterkninger i midtforsvaret, etter at Andreas Christensen og Antonio Rüdiger har forsvunnet på free transfer. Et kobbel av stoppere har blitt linket til London, men skal en tro Daily Mirror, er det PSG-stopper Presnel Kimpembe som nå står øverst på ønskelista. Franskmannen skal koste omlag £50 millioner. Beleilig nok er Inter-stjernen Milan Skriniar på vei til Paris for £55 millioner.

  Rice blir
  Vi holder oss i London, og i West Ham skal Declan Rice og the Hammers blitt enige om at midtbaneankeret blir på London Stadium i minst én sesong til. David Moyes jakter imidlertid forsterkninger også, og da helst på spissplass. Sassuolos Gianluca Scamacca er førstevalget, men tar gjerne til takke med Chelseas Armando Broja. Blackburn-stjernen Ben Brereton Díaz er et stykke lenger ned på ønskelisten.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen