More

  Martin Ødegaard er vinduets beste handel

  Langt mellom de store handlene i januar, og det er heller ikke forventet det helt store rushet på vinduets siste dag.

  Av de som har ankommet Premier League er Martin Ødegaard, som mot Manchester United fikk sin debut for Arsenal. Og Ødegaards overgang fra Real Madrid til The Gunners hylles.

  Fotballeksperten Fabrizio Romano ble i programmet Transfer Talk spurt hvilken Premier League-klubb som har gjort den beste signeringen i januar, og italieneren var da klar i talen.

  -Jeg velger å gå for Martin Ødegaard. Han er et enormt talent, og lån med mulighet for videre diskusjoner om permanent avtale til sommeren er en god investering av Arteta og Arsenal. Det er ikke enkelt å skaffe seg spillere av dette kalibret i januar. Arsenal handlet raskt da de så en mulighet, og Artetas telefonsamtale gjorde at de kom først i køen da det ble klart at han var tilgjengelig på lån. Det skal bli svært spennende å følge ham i Premier League, sier Romano som har over to millioner følgere på Twitter og skriver for både Sky Sports og The Guardian.

  Ødegaard fikk sin debut som innbytter mot United på Emirates. Onsdag kommer neste mulighet for plass i førsteelleveren, når Arsenal besøker Wolves på Molineux. 

  Norske tv-seere er ganske sikkert enige med Romano, da de jo som kjent stemte frem nordmannen som banens beste spiller allerede mens han fortsatt satt på benken i debuten. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen