More

  Mandagens rykter

  *FRANK LAMPARDS dager som Chelsea-boss kan være talte. Tysk presse mener å vite at Chelsea-legenden sparkes allerede mandag, mens Thomas Tuchel har avtalt å umiddelbart overta.

  *SAM ALLARDYCE jobber hardt for å skaffe West Brom effektive angripere som kan bidra til at klubben, mot alle odds beholder plassen i Premier League. Tidligere Leicester-angriper Ahmed Musa meldes noe nær klar, mens Andy Carroll og Christan Benteke begge ryktes å kunne følge. Det skal da være mulig å regne seg frem til hvilken taktikk Big Sam ønsker å bruke frem til slutten av mai.
  *ODDSONNE EDOUARD er av de 58 spissene som så langt har blitt tippet å kunne erstatte Sebastien Haller i West Ham. Celtic-angriperen sies å bære prislapp pålydende 35 millioner pund. Noe høyt høres det ut som, og ryktet hentes da også fra en forholdsvis upålitelig engelsk tabloid. Hee-Chan Hwang (Leipzig) og Jesse Lingard er av en håndfull andre spillere som kobles til West Ham i dag.
  *ARSENAL-STOPPER Sokratis gis fritt leide fra Emirates, og naturlig da at 32-åringen kobles til Liverpool. Fansen vil nok etter søndagens kamp mene at «alt er bedre enn Rhys Williams», men det er slett ikke sikkert. Mest sannsynlig forsvinner Sokratis til Olympiakos.
  *NEWCASTLE-FANSEN ønsker Steve Bruce dit hvor pepperen gror, men 60-åringen virker å få flere muligheter av klubbens like forhatte eier, Mike Ashley. Newcastle får allerede tirsdag besøk av Leeds, og så travel har de det nok ikke. Toon-tilhengerne ønsker seg Eddie Howe, men den tidligere Cherries-bossen er også ønsket av Celtic (der Neil Lennon er omtrent like populær som Steve Bruce).
  *MARTIN ØDEGAARD (15) meldes å i løpet av dagen kunne bli klar for Arsenal, og total Gunners-kostnad for lånet ut sesongen beregnes til £2,5 millioner.
  *NOTTINGHAM FOREST-forsvarer Joe Worrall er ønsket av Burnley, men Sean Dyche antas å måtte vente til sommeren før han kan få slått kloa i spilleren. Worrall og Forest er i øyeblikket opptatt med å beholde plassen i The Championship.
  *KEVIN NISBET har lastet elleve ligascoringer for Hibernian denne sesongen, og spissen skal nå være ønsket av Sunderland. Nisbet skrev fireårskontrakt med Hibernian så sent som juli i fjor. The Black Cats kjemper i kjent stil desperat kamp for å nå play off i League One.
  *SAM HUTCHINSON presenteres trolig som Sheffield Wednesday-spiller I løpet av dagen. 31-åringen var seks og et halvt år på Hillsborough, før han i fjor sommer takket ja til tilbud om eventyr med den kypriotiske klubben Paphos. Det ble med fem kamper i sola, før Owls-returen nå virker å være et faktum.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen