More

  Manchester United vs Tottenham – Kampanalyse, tippetips og odds

  Øynene rettes mot Manchester United og Tottenham, mens de begge forsøker å øke holde følge med ligaleder Arsenal. De møter hverandre på onsdag på Old Trafford i Premier League. I det seneste oppgjøret mellom disse to tok Manchester United seieren i en 3-2 kamp, og vi kan ikke se bort i fra at de planlegger noe lignende på onsdag. På en tredjeplass på tabellen har Tottenham tatt 23 poeng på de første 10 spilte rundene. Manchester United har tatt 16 poeng så langt, hvilket gjør at de ligger som nummer fem på Premier League-tabellen.

  Manchester United vs Tottenham – Statistikk

  • Manchester United har vunnet 8 av de siste 10 kampene
  • Manchester United har sluppet inn i 13 av de siste 15 hjemmekampene
  • Manchester United har scoret i 11 av de siste 13 kampene
  • Manchester United har scoret i 11 av de siste 13 hjemmekampene
  • Manchester United har ikke tapt på 8 av de siste 10 kampene
  • Tottenham har ikke tapt på 13 av de siste 15 bortekampene
  • Tottenham har ikke tapt på 12 av de siste 14 kampene
  • Tottenham har scoret i 12 av de siste 14 kampene
  • Tottenham har scoret i 10 av de siste 12 bortekampene
  • Tottenham har vunnet de siste 3 kampene på rad

  Manchester United vs Tottenham – Våre spådommer

  Manchester United vs Tottenham – Kampanalyse

  Manchester United er klar for å møte enhver motstander for øyeblikket etter sju poeng på de seneste tre kampene. De vang henholdsvis 2-1 og 1-0 over Everton og Omonia Nicosia. Det stoppet derimot mot Newcastle i siste kamp, hvor det endte uavgjort og 0-0. Manchester United har vunnet halvparten av sine seks siste kamper hjemme foran eget publikum, mens det har blitt to uavgjorte og et tap. De har scoret 10 mål, og de har sluppet inn fem.

  Tottenham er i kjempeform med tre strake seire. Brighton ble slått 1-0, før Eintracht ble beseiret 3-2. De slo så Everton enkelt 2-0. Tottenham har vunnet tre av sine seks siste bortekamper, mens de har spilt to uavgjort og gått på et tap. De har scoret 12 mål, mens de samtidig har sluppet inn seks mål.

  Manchester United vs Tottenham – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Manchester United har bare hatt ett enkelt tap på de siste sju kampene mot Tottenham. De har hatt et godt overtak på Tottenham i sine to siste møter, som de har vunne 3-0 og 3-2. Å tippe på Manchester United har ofte vist seg å gi god avkastning. De står som favoritter til en beste odds på 2.37 hos bookmakerne.

  Manchester United vs Tottenham – Lagnyheter

  Manchester United kan ha opptil fem spillere ute, når de på onsdag skal spille mot Tottenham.

  Anthony Martial, Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Donny van de Beek og Brandon Williams er de fem spillerne som mangler for Manchester United.

  Tottenham ser ut til å måtte klare seg uten tre spillere i troppen før neste kamp. Blandt de fraværende spillerne i Tottenham-troppen, er Emerson Royal ute med karantene etter for mange gule kort.

  Japhet Tanganga og Dejan Kulusevski må se kampen fra sofaen, i stedet for å være med på turen til Old Trafford.

  Manchester United vs Tottenham – Lagoppstillinger

  Manchester United vs Tottenham – Tippetips

  Vi tror Conte kommer til å gå til denne kampen med forsiktighet, og et ønske om å frustrere Manchester United. Vi fristes av oddsen som er satt på uavgjort, og setter pengene våre på det.

  I de siste 10 oppgjørene mellom Manchester United og Tottenham ble det scoret over 2.5 mål seks ganger, og Manchester United snittet på 1.5 mål per kamp. Tottenham scoret 1.6 mål i snitt i disse kampene, og begge lag noterte seg for mål i fem av oppgjørene.

  Begge lagene fant veien til mål i fem av de siste 10 matchene mellom Manchester United og Tottenham. Best odds på at begge lag scorer hos bookmakerne er 1.65.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen