More

  Manchester United – Barcelona: Nytt fyrverkeri i vente?

  I kveld skal det avgjøres på Old Trafford.

  • Manchester United – Barcelona
  • Torsdag kl. 21:00
  • Old Trafford, Manchester

  Det er duket for andre akt av oppgjøret mellom Manchester United og Barcelona, når det skal avgjøres på Drømmenes Teater i kveld. Lagene serverte et fyrverkeri forrige uke, og det stod til slutt 2-2 på resultattavla på Camp Nou, etter at lagene hadde hamret løs på hverandre. United var det beste laget, og skapte de fleste sjansene, og Erik ten Hag var merkbart skuffet etter kampslutt for at man “bare” fikk med seg uavgjort fra Spania.

  Barcelona holder stø kurs mot ligagullet i La Liga og har tapt bare én gang i ligaen denne sesongen. Katalanerne har hatt det atskillig tyngre i europeiske turneringer, og røk ut av høstens gruppespill i Champions League. Det var også noe overraskende at de var det svakeste laget mot United på Camp Nou, og det kan nesten virke som Xavi sliter med å knekke koden i Europa for dette fremadstormende Barcelona-laget. Barca-sjefen stiller også atskillig svekket på midtbanen i kveldens oppgjør. Pedri er skadet, og Gavi er suspendert. Og i angrep mangler Ousmane Dembélé.

  Man United har tapt bare én fotballkamp siden starten av november, og det skal Marcus Rashford ha mye av æren for. 25-åringen har vært i eksepsjonell form for United de siste månedene, og med den formen han viser for tiden, er han kanskje Europas beste angriper. Han har scoret i fem strake kamper, og i Premier League har ikke Rashford gått målløs av banen siden midten av januar. Rashford kan fort bli tungen på vektskålen til United sin fordel i kveld.

  Skader

  Man United mangler Christian Eriksen, Anthony Martial og Donny van de Beek. Barcelona må unnvære skadde Pedri, Ousmane Dembélé, samt suspenderte Gavi.

  Tipset

  • Begge lag scorer
  • Odds: 1,62 hos Norsk Tipping

  Dette ligger an til å bli nok et målrikt oppgjør mellom to giganter, og btts i denne virker svært sannsynlig.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen