More

  Manchester-lagene tok imot gaven

  Gårsdagens resultater gledet Manchester-lagene stort. I dag var det opp til de to å levere varene selv.

  Med poengtap for både Arsenal, Newcastle, Tottenham, Brighton og Chelsea i går var det opp til Manchester United og Manchester City å utnytte gavepakkene de hadde fått utdelt.

  Manchester United fikk en tøff returkamp på Elland Road bare fire dager etter poengdelingen på Old Trafford. United-manageren sparte flere spillere og Leeds var det farligste laget den første halvtimen. Bruno Fernandes burde likevel gitt gjestene ledelsen til pause om det ikke var for en glimrende beinparade av Illan Meslier.

  I en jevn og rotete andreomgang måtte også David De Gea varte opp med en beinparade før avgjørelsen til slutt falt. Luke Shaw fant Marcus Rashford med et glimrende innlegg som ble stanget i nettet med bare ti minutter igjen på klokken. Derfra og ut handlet alt om Manchester United og få minutter senere avgjorde innbytter Alejandro Garnacho kampen med et glimrende løp og avslutning. Det kunne fort blitt flere scoringer men Leeds kan takke offsidelinjen for at det til slutt endte 2-0 til gjestene i den intense hatkampen.

  I Manchester var det et unormalt hissig City-mannskap som tok lurven av Aston Villa de første 45 minuttene. I sinne over den mulige straffen fra FA lekte de seg inn til pause med 3-0 etter scoringer av Rodri, Ilkay Gündogan og Riyad Mahrez på straffe. Erling Braut Haaland tok ikke straffen og ble byttet ut i pausen med det som så ut som en lårhøne. Pep Guardiola var ikke nevneverdig bekymret men antydet at han muligens blir spart mot Arsenal om det er tendenser til at skaden sitter i.

  Andreomgang ble en transportetappe for hjemmelaget i oppgjøret som endte 3-1 etter en redusering av Ollie Watkins etter timen spilt.

  Manchester City er dermed bare tre poeng bak Arsenal før deres møte i midtuken. Med en kamp mer spilt kan de likevel ta over tabelltoppen ved seier der. Manchester United fikk låne andreplassen noen timer men er nå tilbake på tredjeplass med fem poeng opp til Arsenal og to kamper mer spilt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen