More

  Manchester City – Tottenham

  Storkampene står i kø, og i kveld dukes det for kamp mellom taperne av forrige helgs lokaloppgjør i Manchester og Nord-London.

  Også onsdag ble det spilt kamp med innvirkning på tittel- og topp 4-duellen. Manchester United jaktet sin tiende strake seier i alle turneringer, men seieren glapp da Palace på overtid utliknet på frispark.

  Manchester City – Tottenham
  Etihad
  Torsdag 21.00

  Den regjerende mesteren virker for tiden å være blottet for både entusiasme, sult og spilleglede. Kun to av siste fem Premier League-kamper er vunnet, før man forrige uke også gikk på sjokktap borte mot Southampton, da man tok farvel med ligacupen man har vunnet fire av siste fem sesonger. I lørdagens byderby mot United tok man føringen da Jack Grealish etter en times spill headet inn 1-0-målet. Lignet uansett ikke seg selv, og det var ikke veldig overraskende at man endte opp med tap også der. Har naturligvis grunn til å heftig protestere mot utlikningen som nok skulle vært annullert for offside, men det lå faktisk litt i kortene at det skulle gå galt igjen. Kevin de Bruyne er ikke i sin beste form, mens Erling Braut Haaland var fullstendig usynlig på Trafford lørdag. Kun i tre av siste elleve kamper i alle turneringer har City holdt nullen, alle tre mot Chelsea. Begge forrige sesongs Premier League-kamper mot Tottenham endte med tap. Ruben Dias og John Stones meldes tilbake og klare for kamp torsdag. Da kan Pep Guardiola velge sin ellever fra øverste hylle.

  Ustabile Tottenham ble fullstendig rundspilt av hovedstadskollega Arsenal i de første 45 minuttene av søndagens Nord London-derby. Dette er da heller ikke første gang denne sesongen Spurs har vært på hæla fra start. Nøyaktig det samme skjedde mot Crystal Palace, Aston Villa og Brentford, for å nevne noen ferske eksempler. Søndag lå man under med 0-2 til pausehvilen, og dette var faktisk et flatterende resultat for Antonio Conte og hans menn. Som mot Palace og Brentford slo man tilbake med en god andreomgang, men etter å i de nevnte kamper å ha scoret seks mål etter hvilen – fant man mot Arsenal ikke veien til nettmaskene. Har nå fem poeng til 4.plassen, og den samme svake førsteomgangen kan ikke tillates mot City på Etihad. Tottenham har tapt alle fire kamper mot lag liggende over dem på tabellen denne sesongen. Tre av siste fire mot Manchester City er vunnet. Ledet fra fjerde spilleminutt forrige sesong, og endte da opp med 3-2-seier på Etihad. Som Pep virker også Conte å ha alle sine beste tilgjengelig til kamp i kveld

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 1,33

  U: 5,20

  B: 8,00

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen