More

  Manchester City – Arsenal

  Ingen Premier League-fotball denne helgen, da det skal spilles fjerderundekamper i FA-cupen. Og den største godbiten står på menyen allerede i kveld, når Manchester City får besøk av ligaleder Arsenal.

  Mye fokus på møtet mellom læremester og elev når Pep Guardiola skal opp mot Mikel Arteta, men dette er naturligvis ikke første møte mellom de to som henholdsvis City- og Arsenal-manager. Arteta har imidlertid aldri vunnet mot sin tidligere sjef. Forrige sesongs ligamøter endte begge med City-seirer. Arteta var hjemme med covid da City vant 2-1 i hovedstaden, mens kampen på Etihad i tredje ligarunde endte med forsmedelig 0-5-tap for Arteta og Arsenal. The Gunners lå etter sistnevnte møte helt sist på tabellen, men nå troner de altså i tet.

  Fokus på Guardiola og Arteta, mens dette jo også blir møte mellom en av Premier Leagues aller beste spillere og den soleklare toppscoreren. Begge med norsk pass!

  City har vunnet alle de siste fem innbyrdes, med total målscore 14-2. Sist lagene møttes i FA-cupen ble det imidlertid Arsenal-seier, i semifinalen på Wembley i 2020.

  Hjemmelaget stiller trolig med sine aller beste, men Phil Foden halter og risikeres neppe fra start.

  Gabriel Jesus er fortsatt ikke friskmeldt, og blir ikke å se mot tidligere lagkamerater. Gjensyn med Etihad blir det imidlertid for Oleksandr Zinchenko.

  Odds:

  H: 1,75

  U: 3,95

  B: 3,70

  *Odds fra Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen