More

  Managerkarusell på høyt nivå

  Helter forlater og helter gjenforenes. QPR, Wycombe og Colchester har hatt en hektisk dag.

  For få dager siden ble det bekreftet at Neil Critchley ble sparket i QPR. London-klubben hadde denne gangen sett seg ut en gammel helt som har gjort stor suksess i Wycombe i løpet av elleve lange år.

  Gareth Ainsworth er i dag klar for QPR og 49-åringen skifter dermed beite etter elleve lange år og en av de lengstsittende managerne i ligasystemet, kun slått av Simon Weaver i Harrogate Town. Han kom til Wycombe i 2010 og spilte to år for klubben før han i 2012 tok over som manager. Der har han gjort stor suksess og tok også klubben til Championship for to år siden. Forrige sesong var de bare en kamp unna opprykk til Championship men måtte gi tapt for Sunderland i finalen. I år har klubben virkelig fått fart på sakene etter nyttår og var frem til i dag outsider til opprykk fra League One.

  Gareth Ainsworth tilbragte syv år som spiller i QPR før han reiste videre til Wycombe. Det var derfor ikke overraskende at det var nettopp QPR som skulle lokke han bort fra Wycombe. Han tar over en klubb som bare har vunnet en gang siden desember og har nå gått ti kamper uten seier.

  For Wycombe sin del blir det også et hyggelig gjensyn. I det enigheten med klubbene kom i går kveld startet de jakten på sin nye manager. Valget falt på Wycombe-legenden Matt Bloomfield. 39-åringen forlot Wycombe så sent som i høst da han byttet ut assistentjobben under Ainsworth med managerjobben i Colchester. Der har han etter en tung start gjort stor suksess de siste månedene og har løftet klubben fra nedrykksplass til trygg grunn med god margin. Den tidligere midtbanespilleren spilte 588 kamper for Wycombe før han gikk inn i trenerrollen

  Colchester må dermed ut på managerjakt for andre gang denne sesongen. De melder uansett på sine nettsider at jakten er i gang.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen