More

  Manager-trio underveis

  Det har tatt tid, men nå virker Everton, Crystal Palace, og sågar Tottenham,  omsider å være nær ansettelse av ny manager. 
  Tottenham sparket Jose Mourinho kort tid før sin ligacupfinale, og har siden blitt linket til – og vært i samtaler med – nær et dusin mulige erstattere. Alt tyder nå på at man ender opp med å ansette tidligere Wolves-boss Nuno Espirito Santo. 
  Palace skal erstatte pensjonerte Roy Hodgson, og også her har det vært atskillige rykter. Mye tyder nå på at tidligere Arsenal-spiller Patrick Vieira blir ny Eagles-boss. 
  Ingen dramatikk rundt de to nevnte ansettelsene, men i Everton endte man opp med et solid kontroversielt valg. Tidligere Liverpool-manager Rafa Benitez har lenge vært linket inn, og onsdag ettermiddag kom bekreftelsen på at spanjolen har signert treårskontrakt på Goodison. Rafa vant både FA-cupen og Champions League i løpet av sine seks år på Anfield, men å hente inn manager med bakgrunn fra byrivalen vil naturligvis bli drøyt å akseptere for en del Toffees-fans. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen