More

  Målrekord i Bergamo

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Helgens italienske serierunde fikk en perfekt start med gigantoppgjøret mellom Napoli og Juventus fredag kveld. Gjestene ankom Stadio Diego Armando Maradona med åtte strake seirer i serien uten baklengsmål i bagasjen, men måtte reise hjem igjen med 1-5-tap. Victor Osimhen var kampens store profil med to scoringer og én målgivende pasning. Det var første gang på nesten 30 år at Juventus slapp inn fem mål i en tellende kamp.

  Sparket etter nytt tap

  Lørdagens meny åpnet med at Monza rundspilte Cremonese i en time og ledet 3-0. Det ble likevel spenning mot slutten, men laget holdt unna til 3-2-seier. Dermed var det slutt for trener Massimiliano Alvini i Cremonese som har ledet laget til en historisk svak Serie A-start med 18 kamper på rad uten seier. Milan lå under 0-2 etter halvspilt 2. omgang borte mot Lecce, men kom tilbake til sin andre strake 2-2-kamp. Skadeproblemene sliter fortsatt tungt på Stefano Piolis mannskap. I kveldskampen avgjorde Inter med tidlig scoring hjemme mot Hellas Verona. Hakan Calhanoglu og Nicolò Barella var tilbake og denne uken returnerer også Romelu Lukaku og Marcelo Brozovic.

  Atalanta med rekord

  Søndagen åpnet med at Lazio fikk stjernespiss Ciro Immobile skadet etter et kvarter borte mot Sassuolo, men gjestene kjempet seg likevel til alle poengene etter overtidsscoring i hver omgang. I 15.00-kampene fikk vi to små overraskelser. Torino røk 0-1 hjemme mot Spezia etter et billig straffespark, men motstanderen traff også tverrliggeren. Udinese – Bologna ble en dramatisk forestilling med annullerte scoringer, VAR-avgjørelser, kjemperedninger og flere treff i treverket. Gjestene stilte uten stjernespiss Marko Arnautovic, men snudde likevel tidlig baklengsmål til 2-1-seier. Atalanta var gjort til én av helgens største favoritter og innfridde fullstendig med 8-2-seier hjemme mot Salernitana. Det er første gang i Serie A-historien at laget har scoret åtte ganger i én og samme kamp. Søndagens siste kamp ga Roma en viktig 2-0-seier mot Fiorentina, men kampen ble sterkt preget av at gjestene spilte med ti mann i over én time etter Dodos utvisning. Paulo Dybala scoret begge målene og Tammy Abraham var begge gangene nest sist på ballen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen