More

  Mallorca – Athletic Bilbao

  Mallorca – Athletic Bilbao
  Mandag kl. 21:00
  Visit Mallorca
  TV: TV 2 Sport Premium
  To lag i vidt forskjellig som møtes til dyst på Mallorca i kveld. Vertene ankommer denne med nylig seier mot Cádiz i bagasjen, men hadde tapt de fire foregående før triumfen mot bunnlaget. Samtidig er Athletic Bilbao et av de bedre formlagene i La Liga, og Los Leones kan vise til 10 poeng av de 12 siste mulige.
  Mallorca hadde ingen større ambisjoner enn å holde plassen da de rykket opp til Primera División før denne sesongen, men etter en bra start, har det jevnt og trutt gått nedover. Nå er de bare tre poeng over nedrykksstreken, og har et tøft kampprogram igjen. Hjemmeformen vil etter alt å dømme bli deres bane for om de holder seg eller ikke, og selv om de ikke taper ofte hjemme på Visit Mallorca, blir det heller ikke mange trepoengere. 3-6-2 på de 11 første hjemmekampene. Lyspunktet er at de har kamper til gode på de andre bunnlagene.
  Athletic Bilbao kan med seier her melde seg på i kampen om topp 4. De er La Ligas gjerrigste bortelag denne sesongen med kun fem baklengs på fremmed gress. De scorer imidlertid ikke all verden på deres visitter, og kan vise til kun åtte fulltreffere i det andre målet. Bortestatistikken leser 3-8-1, og ingen bør dermed bli overrasket om dette blir jevnt og målfattig.
  Mallorca stiler uten Greif, Baba og Ndiaye, mens Athletic må klare seg uten hele seks spillere, blant annet Nico Williams, Óscar de Marcos og Yeray Álvarez. 
  Vårt Tips: Dette kan fort bli 0-0 eller første målet vinner. Vi forsøker dermed under 2,5 mål til 2,75 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen