More

  Målfest i Eliteserien

  Det ble en forrykende runde og en målfest av de sjeldne da lagene i den norske toppdivisjonen gjorde opp om poengene i søndagsrunden.

  MÅLFEST I ELITESERIEN: Ofte er det i overkant lett å ty til superlativene i fotball, men ikke i dag. Søndagens runde i Eliteserien var faktisk en målfest av de sjeldne, og det er foreløpig kun Tromsø og Viking som har holdt nullen så langt denne serierunden.

  PRØV TIPSBLADET I FIRE UKER FOR KUN FEM KRONER

  Underholdningen startet allerede i går, da Molde og Rosenborg delte poengene i hatkampen, som endte 2-2 på Aker Stadion. Og i den første kampen søndag, vant Bodø/Glimt 4-2 borte mot Kristiansund. De regjerende mesterne så ut til å nøye seg med ett poeng, for de stod 2-2 med bare noen minutter igjen å spille. Jens Petter Hauge og Kasper Høgh sine sene scoringer sørget for at bodøværingene fremdeles topper tabellen i ensom majestet, og har vunnet seks av sine syv første kamper.

  Endelig for Tromsø

  Tromsø har hatt en forferdelig start på sesongen, og stod ikke med noen poeng før søndagens besøk av Odd på Romssa Arena. Og etter en sjansefattig førsteomgang tok det fullstendig fyr etter hvilen. Tromsø scoret sitt første for kvelden bare tre minutter etter pause, som ikke stoppet før de hadde satt fire baller bak Odds keeper, og dermed kunne TIL juble for etterlengtet triumf og sesongens første poeng.

  Imponerte gjorde også Sandefjord, som i lekker stil bygget videre på den fine 3-1-seieren over Molde forrige runde. Denne gang var det Sarpsborg 08 sin tur til å få et ublidt møte med blåkledde artister. Alexander Ruud Tveter var sikkerheten selv fra straffemerket etter bare tre minutter, men sarpingene kom tilbake og utlignet fem minutter etter pause, fra samme 11-metersmerke. Men, Ruud Tveter ga SF ledelsen tilbake ni minutter senere, og etter hvert som S08 blottla seg bakover i jakten på utligning, kunne Danilo Al-Saed og Eman Markovic kontre inn en ny, imponerende seier med 4-1 over Sarpsborg 08.

  Fredrikstad opp på andreplass

  Målfest
  Målfest I Eliteserien 2

  De nyopprykkede lagene KFUM Oslo og Fredrikstad har tatt nivået i Eliteserien med bravur i starten av sesongen, og på Ekeberg var det duket for duell dem i mellom. 90 minutter senere gikk svimle KFUM-forsvarere av banen, for FFK vartet opp med en reell leksjon i effektiv angrepsfotball. Morten Bjørlo og Jeppe Kjær scoret hver sine dobler og sørget for at østfoldingene ledet hele 4-0 til pause, og da ble andreomgangen selvsagt en ren transportetappe for Mikkjal Thomassens uhyre imponerende mannskap.

  Remi André Svindland sørget for KFUMs trøstemål etter snaue timen, men Profetene klarte aldri å sette inn noen ordentlig sluttspurt og true FFKs ledelse. Dermed inntar Fredrikstad faktisk andreplassen, i alle fall inntil Lillestrøm – Brann er ferdigspilt senere i kveld. En kan bare krysse fingrene for at den blir like underholdende som mange av målfestene vi har fått servert hittil – hele 29 mål har blitt scoret i rundens syv første kamper.

  Resultater Eliteserien 7. runde

  • Molde – Rosenborg 2-2
  • Kritiansund – Bodø/Glimt 2-4
  • KFUM Oslo – Fredrikstad 1-4
  • HamKam – Haugesund 2-2
  • Sandefjord – Sarpsborg 08 4-1
  • Strømsgodset – Viking 0-1
  • Tromsø – Odd 4-0
  • Lillestrøm – Brann kl. 19:15

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen