More

  Luton – Sunderland: Helt åpen retur

  Første semifinale i play off til Premier League ble spilt lørdag, og det endte med hjemmeseier til Sunderland mot Luton. Med hjelp fra 46 000 tilskuere leverte The Black Cats sin tiende strake uten tap, mens Luton ble påført et første nederlag på 14 kamper. Det var imidlertid Luton som scoret først, da Elijah Adebayo dunket ballen i nettaket etter retur på skudd etter corner. Støttet av hele 46 000 tilskuere tok imidlertid Sunderland snart kontroll over midtbanen, og utliknet da Amad Diallo løftet ballen opp i krysset bak en sjanseløs Ethan Horvath i Town-buret.

  Hjemmelaget fortsatt kjøret etter hvilen, og fikk betalt da Trai Hume etter en times spill skallet ballen i nettet etter pasning fra Jack Clarke. Flere mål ble det ikke, men det virket å være forskjell på spillernes inngang til kampen. Sunderland nådde play off via en hektisk siste ligarunde, mens Luton i uker hadde forberedt seg på hva som skulle komme. The Black Cats virket å ta kampen som en bonus, uten å ha noe å tape, og spilte med lave skuldrer. Luton-spillerne virket mer preget av stundens alvor.

  Nye rokkeringer

  Sunderland har kommet seg til play off til tross for massive skadeproblemer. Rokkeringene har vært mange og nødvendige i sluttspurten, og lørdag måtte midtbanespiller Lynden Gooch vikariere på venstreback for en Dennis Cirkin som hinket skadet av banen i sesongavslutningen mot Preston North End.

  -Jeg tror Lynden har spilt på alle mulige plasser siden jeg ankom. Sånn blir det imidlertid med skadeproblemene vi har, og han takler oppgavene ypperlig. Akkurat som flere av våre, som har blitt nødt til å bytte posisjon de siste ukene, sier Sunderland-manager Tony Mowbray til lokal presse.

  Og kan hende må Mowbray sjonglere igjen i returen. Alex Pritchard hinket nemlig skadet av banen rett før slutt, lørdag.

  -Gleder meg til returen

  Luton-manager Rob Edwards måtte tåle tap for første gang på 14 kamper, til tross får å ha fått se lag åpne kampen på beste mulige måte.

  -Jeg var veldig fornøyd ved halvtid, men Sunderland er et veldig vanskelig lag å møte – spesielt når de er hjemme med egne fans i ryggen, og når de seiler i medvind som nå. Vi er imidlertid bare halvveis, og vi kan mye bedre enn dette. Jeg gleder meg til tirsdag og retur, sier Hatters-bossen til lokal presse.

  Luton er eneste semifinalist som aldri har fått spille Premier League-fotball, og er også laget som havnet nærmest direkte opprykk av de fire som kjemper for å nå Wembley. Hele åtte Championship-lag har plukket flere poeng på hjemmebane denne sesongen, men Town sto med fem strake hjemmeseirer før det endte målløst i den betydningsløse sesongavslutningen mot Hull på Kenilworth Road.

  Luton – Sunderland
  Kenilworth Road
  Tirsdag 21.00

  Luton – Sunderland: Helt Åpen Retur Kenilworth Road Luton
  Fotballsjarm: Kenilworth Road I Luton Oser Sjarm Fra Hine Hårde Dager

  Bare WBA og ligavinner Burnley har tatt full pott mot Luton på Kenilworth Road, og Luton har bare tillatt to baklengs fra siste seks hjemmekamper. Sunderland har imidlertid nå scoret mål i alle sine siste åtte. Siste fire mellom Luton og Sunderland hadde endt 1-1, før altså Sunderland lørdag skaffet seg et godt utgangspunkt ved å vinne 2-1 på Stadium of Light. Ingen nye skadeproblemer i kveldens hjemmelag. Alfie Doughty forlot lørdagens kamp med kjenning av krampe, men antas å bli klar. Patrick Roberts og Alex Pritchard er usikre for et allerede skadeskutt Sunderland-lag.

  Odds på kveldens kamp finner du her

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen