More

  Luton – Middlesbrough

  Både Luton og Middlesbrough går til kveldens kamp vel vitende om at de begge skal ut i play off om opprykk til Premier League. Det er gode muligheter for at kveldens kamp på Kenilworth Road er en forsmak på play off-finalen, som skal spilles på Wembley 27.mai.

  Luton – Middlesbrough
  Kenilworth Road
  Mandag 21.00

  Luton har nå gått elleve strake uten tap, men forrige ukes poengtap mot nedrykkstruede Reading betyr med stor sikkerhet at man ikke kan innhente Sheffield United på direkte opprykksplass. Carlton Morris scoret sitt 19. mål for sesongen, men The Hatters lyktes ikke å finne noe seiersmål til tross for overtallsspill den siste halvtimen. Poenget bekreftet uansett plass i topp 6.

  -Vi har sikret plass i play off med tre kamper igjen å spille, og skal være stolte over hva vi har oppnådd. Frem til det er matematisk umulig vil vi uansett kjempe for å gå hele veien, sa Luton-boss Rob Edwards til klubbens egne hjemmesider etter poengdelingen mot The Royals.

  Seier i kveld vil bety fem strake hjemmeseirer for første gang siden 2018, og statistikken hjemme mot Boro er formidabel.

  Boro hadde en svak sesonginnledning, men etter ansettelsen av Michael Carrick i oktober er det bare Burnley som har plukket flere poeng enn laget fra Teesside. Havnet under hjemme mot Hull forrige uke, men toppscorer Chuba Akpom scoret sitt 28. mål for sesongen og bidro til å snu kampen til 3-1-seier. Får tøff utfordring på Kenilworth Road, men Boro er altså ligaens mestscorende bortelag – med 37 fulltreffere på fremmed gress. Ikke siden sesongen 1962-1963 har klubben levert flere scoringer på bortebane. Slo Luton 2-1 på Riverside i desember, men på Kenilworth Road har ikke Middlesbrough vunnet siden Jack Charlton ledet laget, tilbake i 1974.

  Uavhengig av resultatet i kveld; Sheffield United trenger bare én seier fra sine siste fire kamper for å være sikret direkte opprykk til Premier League. Og deres første mulighet til å bekrefte opprykket kommer allerede onsdag, hjemme mot West Bromwich Albion.

  Luton – Middlesbrough
  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 2,25

  U: 3,25

  B: 2,75

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen