More

  Luringer i League Two

  Undertegnende var helt feil på det i Hull – Luton i går, men Axel satt spillet sitt i Portugal og det ble dermed en ny overskuddsdag her på tipsbladet.no.

  https://www.tipsbladet.no/preview-porto-braga/

  I dag er det fullt kjør i alle ligaer og jeg retter fokus mot League Two i England. Dette har vært min beste liga i 2022 med et netto overskudd på 25 929 kroner på League Two-tipsene som har vært presentert på Tipsfondet.

  Crawley med tre strake tap, men alle har vært på bortebane. Nå er det hjemmekamp igjen og her står vertene med tre seirer på rad. Ellery Balcombe er skadet mens Mazeed Ogungbo står over med karantene. Stevenage er i strålende form og det forventes ingen store endringer på lagoppstillingen. Borte har det imidlertid blitt to tap på de fem siste og når både Coolbet og Unibet gir 4,50 i hjemmeodds er valget enkelt for min del.

  Rochdale med to 1-0-seirer på rad, men ligger fortsatt på nedrykksplass. Luke Charman og Tahvon Campbell rapporteres begge å være usikre til ettermiddagens oppgjør. Motstander Doncaster har også to seirer på rad og har i tillegg unngått tap i de fire siste tilsvarende oppgjørene. Aidan Barlow, Ben Close og Joseph Olowu er alle tilbake for fullt og det er dermed kun Tommy Rowe og Jon Taylor som mangler. 3,30 i borteodds hos Coolbet kjøpes!

  Jeg spiller som vanlig kun singler, men de som er frekke nok til å forsøke dobbelen får følgende odds:

  Luringer I League Two Skjermbilde 2022 10 01 122301
  Luringer I League Two 2

  Alt om League One- og League Two-runden i dag finner du hos Kjetil her:

  https://www.tipsbladet.no/ny-runde-i-league-one-og-two/

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen