More

  Lørdagskupongen 4. mars

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Manchester City og Luton innfridde som våre sikre forrige lørdag mens UB-garderingen i Crystal Palace – Liverpool satt. I tillegg advarte vi mot å stole på Everton hjemme mot Aston Villa. Som vanlig engelsk på lørdagskupongen med de seks første kampene hentet fra Premier League og de seks siste fra Championship. Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Arsenal blir den store folkebankeren. I tillegg har Chelsea og Middlesbrough mange tilhengere.

  Innleveringsfristen er som vanlig 15.55 på lørdager og elleve av kampene har avspark 16.00. Det hele avsluttes med Southampton – Leicester klokken 18.30.

  De sikre

  1 Southampton – Leicester          B         36 prosent

  Southampton med nytt bunnpunkt med tap for Grimsby i midtuken. Fire tap på de fem siste ligakampene og man er også sesongen sett under ett det svakeste hjemmelaget med kun én seier. Leicester har på sin side plukket like mange poeng borte som hjemme og er en fin sikkerkandidat her på kun 36 prosent.

  2 Arsenal – Bournemouth H         74 prosent

  Arsenal med 4-0-seier mot Everton i midtuken og blir gigantfavoritter også når Bournemouth kommer på besøk. Gjestene med 1-4-smell mot Manchester City sist og dette er som kjent ikke noe enklere. H-en blir naturligvis masse spilt, men skal være et trygt sikkeralternativ å lene seg på.

  3 Wolverhampton – Tottenham   B         45 prosent

  Wolverhampton med tre på rad uten seier etter midtuketapet for Liverpool. Tottenham med tre strake bortetap etter at Sheffield United ble for sterke i midtukens cupkamp. Her på Molineux er imidlertid gjestene ubeseiret på de syv siste og vi stoler på at man finner igjen borteformen lørdag.

  Den halve

  4 Brighton – West Ham      HU      53/25 prosent

  Brighton med avansement mot Stoke i FA-cupen, men har kun vunnet én av de fire siste i ligaen. West Ham med to sene baklengsmål mot Manchester United i cupen og på bortebane i ligaen kom den eneste seieren tilbake i august. Gjestene har aldri slått Brighton i Premier League og vi tror ikke det skjer denne gangen heller.

  De overspilte

  9 Luton – Swansea H         54 prosent

  Luton med sen utligning mot Millwall i midtuken. Kun én seier på de fem siste ligakampene. Formen er ikke mye bedre hos Swansea med én seier på de syv siste, men at vertene skal være krysset på 54 prosent her skjønner vi lite av. Klar helgarderingskamp for oss!

  11 Sunderland – Stoke      H         50 prosent

  Sunderland kommer med to strake ligatap i bagasjen, men får likevel masse tillit hjemme mot Stoke. Vi har vurdert denne kampen til 41-28-31 på Championship-sidene i Tipsbladet Weekend og H-en på 50 prosent blir dermed lørdagens klareste overspill og en favoritt vi absolutt vil forsøke å felle.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen