More

  Lørdagskupongen 4. februar

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Tottenham og Middlesbrough innfridde som våre sikre på lørdagskupongen forrige uke. I tillegg traff halvgarderingen i Hull – Queens Park Rangers mens vi advarte mot å stole på storfavoritt Blackburn hjemme mot Birmingham. Etter en cuppause forrige helg er det nå duket for ligaspill igjen i England. Lørdagskampen er dermed av god og gammel variant med seks kamper fra Premier League og seks Championship-kamper. Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Newcastle hjemme mot West Ham, Brighton hjemme mot Bournemouth og Manchester United hjemme mot Crystal Palace blir de tre store favorittene.

  Innleveringsfristen er som vanlig 15.55 på lørdager og elleve av kampene har avspark 16.00. Avslutningen kommer i Newcastle – West Ham som starter 18.30.

  De sikre

  6 Wolverhampton – Liverpool      B         49 prosent

  Disse lagene møttes to ganger i cupen i januar. Wolverhampton med tap for Manchester City sist og har siden hatt to ukers hvile. Liverpool har vært en gedigen skuffelse og den eneste seieren på de seks siste kampene kom nettopp her på Molineux. Nå tåles det ikke flere poengtap og vi synes B-en er grovt underspilt på 49 prosent.

  9 Millwall – Sunderland     H         43 prosent

  Millwall med seier mot Cardiff sist og får vår tillit igjen når Sunderland kommer på besøk. Vertene har vunnet tre av sine fem siste i ligaen. Gjestene imponerte mot både Middlesbrough og Fulham, men må nå klare seg uten stjernespiller Ross Stewart resten av sesongen. Vår H-prosentvurdering er godt over de 43 prosentene den er spilt til.

  11 Reading – Watford        B         38 prosent

  Reading fikk det som ventet for tøft mot Manchester United i FA-cupen. Watford med bortetap for Middlesbrough forrige helg, men mot Reading bør sjansen være god for å slå tilbake. Vi har satt B-en til 40 prosent og får dermed en liten verdi i denne slik folkerekken står pr. nå.

   

  Den halve

  4 Brighton – Bournemouth           HU      68 og 17 prosent

  Brighton er ubeseiret i ligaen i 2023 og vi tror ikke det første tapet kommer her. HU-garderingen føles dermed trygg. Liverpool ble slått i FA-cupen forrige uke og motstander Bournemouth har tross alt vunnet kun fire ligakamper hele sesongen.

   

  De overspilte

  1 Newcastle – West Ham  H         67 prosent

  Newcastle har imponert hele sesongen og etter 15 ligakamper på rad uten tap og seks strake uten baklengsmål blir man naturligvis også favoritter når West Ham kommer på besøk. 67 prosent på H-en blir imidlertid altfor mye når vi har satt H-sjansen til rett under 60. Gjestene har tross alt scoret minst to ganger i de tre siste tilsvarende oppgjørene.

  10 Preston – Bristol City   H         48 prosent

  Preston var sjanseløse mot Tottenham i cupen forrige helg. Nå kommer det en motstander på besøk som man trives godt mot, ingen av de ni siste tilsvarende oppgjørene har endt med borteseier. Bristol City viser imidlertid klar fremgang nå med fire kamper på rad uten tap i ligaen og 3-0-seieren mot formlaget West Bromwich i cupen forrige helg var meget imponerende.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen