More

  Lørdagskupongen 28. januar

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det er cupen som gjelder i England denne helgen og de ni første kampene på lørdagskupongen er da også hentet fra FA-cupen. De tre siste kampene er de eneste Championship-kampene som spilles denne helgen. Cup betyr ofte også store favoritter og på folkerekken er Manchester United hjemme mot Reading foreløpig krysset på 76 prosent av kupongene. Southampton hjemme mot Blackpool, Fulham hjemme mot Sunderland, Luton hjemme mot Grimsby og Sheffield Wednesday hjemme mot Fleetwood Town står også til over 60 prosent.

  Innleveringsfristen er som vanlig 15.55 på lørdager og ti av kampene har avspark 16.00. Preston – Tottenham i kamp to venter så 19.00 mens avslutningen kommer i Manchester United – Reading som starter 21.00.

  De sikre

  2 Preston – Tottenham      B         57 prosent

  Preston med tre seirer på de fire siste kampene, men når det først gikk galt gjorde man det også skikkelig med 0-4-smell hjemme mot Norwich. Dermed har fire av de fem siste hjemmekampene endt med tap. Tottenham med ustabil start på det nye året, men bør ha styrke nok til å ta seg videre her. Vi har satt B-en til 70 prosent og får dermed voldsom verdi når folkerekken foreløpig er på 57 prosent.

  5 Bristol City – West Bromwich   B         37 prosent

  West Bromwich er i kjempeslag etter managerbyttet og vi tror man flyter videre på oppgangsbølgen med cupseier mot Bristol City lørdag. Merk at gjestene også har scoret minst to mål i syv av de åtte siste innbyrdes oppgjørene. B-en er foreløpig kun spilt på 37 prosent og er dermed et strålende sikkervalg på systemet.

  12 Middlesbrough – Watford       H         43 prosent

  Middlesbrough med prestisjetungt tap for nabo Sunderland sist, men den oppgaven ble håpløs med Dael Frys tidlige utvisning. Watford skuffet også sist med kun 1-1 hjemme mot Rotherham. Begge disse lagene holder playoffplass og vi tror hjemmebanefordelen fort bli avgjørende i toppkampen. 43 prosent er godt under vår vurdering av sjansen for hjemmeseier.

   

  Den halve

  11 Hull – Queens Park Rangers   HB       35 og 34 prosent

  Hull med seks ligakamper på rad uten seier før det ikke overraskende ble for tøft mot Sheffield United sist. Queens Park Rangers har slitt under ledelse av Neil Critchley og har nå fem ligakamper på rad uten seier. Vi satser på at det kommer en avgjørelse i denne kampen og anbefaler HB-garderingen.

   

  De overspilte

  6 Blackburn – Birmingham           H         54 prosent

  Blackburn blir naturligvis favoritter hjemme mot Birmingham, men 54 prosent på H-en synes vi er altfor mye. Det til tross for at de fem siste innbyrdes oppgjørene har endt med Blackburn-seier. Vår vurdering av dette cupoppgjøret er 41-29-30 og vi dekker dermed fullt ut i håp om en overraskelse.

  10 Coventry – Huddersfield          H         51 prosent

  Coventry med 2-4-tap for formlaget Norwich forrige helg. Troppen er tynn og man har nå fem ligakamper på rad uten seier. Vi synes det dermed blir feil at vertene står til over 50 prosent sjanse for å vinne denne kampen. Huddersfield mistet seieren i 97. minutt mot Hull, men har siden fått lade opp i god tid siden møtet med Blackpool forrige helg ble utsatt.

  Våre forslag

  ≪Strong≫Lørdagskupongen 28. Januar≪/Strong≫ Skjermbilde 2023 01 27 194134
  Lørdagskupongen 28. januar 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen