More

  Lørdagskupongen 25. mars

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Manchester City og Coventry innfridde som vår sikre forrige lørdag mens UB-garderingen i Southampton – Tottenham satt. I tillegg advarte vi mot å stole på Wolverhampton hjemme mot Leeds og storfavoritt Watford hjemme mot Wigan. Ukens kupong åpner med seks landskamper. Deretter venter fem oppgjør fra lavere divisjoner i England, men merk at både kamp syv og kamp elleve vil bli trykket. Det hele avsluttes med sesongstart i Toppserien. Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Kroatia, Tyskland og Vålerenga blir de store favorittene.

  Innleveringsfristen er som vanlig 15.55 på lørdager og tre av kampene har avspark 16.00. Det hele avsluttes med fire landskamper som starter 20.45.

  De sikre

  3 Andorra – Romania         B         56 prosent

  Andorra endte nest sist i Nations League-gruppen sin i høst. Siden har det blitt 0-1-tap i to treningskamper mot Østerrike og Gibraltar. Dette er første gang disse nasjonene møtes siden 2013. Romanias landslagssjef har brukt oppladningen til å krangle med legenden Gheorge Hagi som er forbannet over at sønnen hans Ianis som spiller på Rangers er droppet her.

  4 Armenia – Tyrkia B         51 prosent

  Armenia endte sist i Nations League-gruppen sin med fem tap på seks kamper. Siden har det blitt 2-2 mot Kosovo og 0-2-tap for Albania i to treningskamper og totalen viser dermed 0-1-6 på de syv siste. Dette er første gang disse nasjonene møtes siden 2009. Tyrkia gikk til topps i sin Nations League-gruppe og avsluttet så fjoråret med seirer mot Skottland og Tsjekkia.

  12 Vålerenga – Arna-Bjørnar       H         64 prosent

  Seriestart i Toppserien der det som kjent er et nytt seriesystemet som du kan lese alt om i ukens utgave av Tipsbladet. Vålerenga med full kontroll og 3-0-seier i generalprøven mot Stabæk lørdag. Åtte strake seirer mot søndagens motstander, uansett bane, med 36-2 i total målforskjell. Arna-Bjørnar var med i nedrykksspillet i fjor og spås en ny tung sesong.

  Den halve

  1 Spania – Norge     HU      59/21 prosent

  Spania har ansatt Luis de la Fuente som ny sjef og han har gjort store endringer. Kun elleve av spillerne fra VM i Qatar er med her. David De Gea er igjen droppet, Martin Zubimendi, David Garcia og Joselu Mato kan debutere. 2-1-seier hjemme og 1-1 borte mot Norge i forrige EM-kvalifisering. Gjestene med 2. plass i Nations League etter å ha avsluttet med to tap.

  De overspilte

  2 Kroatia – Wales    H         60 prosent

  Kroatia imponerte igjen i VM der bronsen ble sikret med 2-1-seier mot Marokko. Det eneste tapet på de 13 siste landskampene kom i semifinalen mot Argentina. 2-1-seier hjemme og 1-1 borte mot Wales i forrige EM-kvalifisering. Gjestene har utnevnt Aaron Ramsey som kaptein nå som Gareth Bale har lagt opp. Chris Gunter, Joe Allen og Jonny Williams er også ferdige.

  9 Fleetwood Town – Lincoln City H         43 prosent

  Etter en svak periode slo Fleetwood tilbake mot Derby sist. Med de poengene kan man forberede seg på spill i League One også neste sesong. Ti poeng er tatt på de fire siste her hjemme på Highbury. Lincoln City har hatt en håpløs sesong og må passe seg litt for ikke å bli dratt inn i nedrykksstriden. Vi føler dette er helt åpent og garderer godt opp.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen