More

  Lørdagskupongen 25. februar

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Lite å glede seg over på lørdagskupongen forrige uke der det eneste vi fikk rett i var at Wolverhampton ville få trøbbel hjemme mot Bournemouth. Som vanlig engelsk på lørdagskupongen med de seks første kampene hentet fra Premier League og de seks siste fra Championship. Folkerekken pr. torsdag kveld viser at vi har tre klare favoritter. Manchester City borte mot Bournemouth, Burnley hjemme mot Huddersfield og Norwich hjemme mot Cardiff.

  Innleveringsfristen er som vanlig 15.55 på lørdager og ti av kampene har avspark 16.00. Bournemouth – Manchester City starter 18.30 mens det hele avsluttes med Crystal Palace – Liverpool klokken 20.45.

  De sikre

  2 Bournemouth – Manchester City         B         62 prosent

  Bournemouth med sin første seier siden VM-pausen mot Wolverhampton forrige helg. Manchester City har på sin side spilt 1-1 både mot Nottingham Forest og RB Leipzig den siste uken. En tredje kamp på rad uten seier vil ikke tolereres og alle de innbyrdes oppgjørene siden 2015 har da også endt med City-triumf.

  9 Queens PR – Blackburn  H         37 prosent

  Queens Park Rangers har ansatt Gareth Ainsworth som ny sjef og vi tror klubblegenden åpner med seier. Det blir imidlertid ikke lett mot et Blackburn-lag med seks ligakamper på rad uten tap, men H-en er langt mindre spilt på folkerekken pr. torsdag kveld enn vår vurdering av kampen tilsier.

  11 Birmingham – Luton     B         33 prosent

  Birmingham er for alvor involvert i nedrykksstriden etter tre strake tap. Luton røk mot suverene Burnley i helgen, men bør ha en flott sjanse til å slå tilbake her. Vi skjønner ikke hvorfor vertene er spilt til favoritter i denne kampen og har dermed en strålende verdibanker i gjestene.

  Den halve

  1 Crystal Palace – Liverpool         UB       22 og 48 prosent

  Crystal Palace med 1-1 mot Brentford sist og har dermed fortsatt ikke vunnet en kamp i 2023. Det tror vi ikke man gjør i denne kampen heller, men U-en må vi ha med på gardering. Vertene har spilt uavgjort i fire av sine fem siste hjemmekamper og Liverpool har kun tatt elleve poeng på elleve bortekamper denne sesongen.

  De overspilte

  6 Everton – Aston Villa      H         41 prosent

  Everton med to hjemmeseirer etter at Sean Dyche tok over som manager. Aston Villa kommer på sin side fra tre strake tap etter at man røk på overtid mot Arsenal forrige helg. Vi synes dette ser helt åpent ut og anbefaler helgardering på alle forslag.

  8 Norwich – Cardiff H         61 prosent

  Norwich med syv poeng på de tre siste ligakampene og kjemper om playoffplass. Cardiff kommer fra fortjent borteseier mot Reading, men denne oppgaven er langt tøffere. Vi synes imidlertid H-en er klart overspilt på 61 prosent da vi har gitt vertene 54 prosent sjanse for seier i vår vurdering av kampen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen