More

  Lørdagskupongen 21. januar

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Lite å glede seg over på lørdagstipsene våre forrige uke der det eneste vi hadde helt rett i var at man ikke kunne stole på Everton og Sunderland som klare favoritter. Begge gikk på hjemmetap. Vanlig oppsett på ukens lørdagskupong med tolv kamper hentet fra de to øverste divisjonene i England. De fem første er fra Premier League mens de syv siste er fra Championship. Folkerekken torsdag kveld viser at tipperne mener dette er en fryktelig vanskelig kupong å løse. Eneste laget som peker seg ut som klar favoritt er Watford hjemme mot Rotherham i kamp elleve.

  Innleveringsfristen er som vanlig 15.55 på lørdager og elleve av kampene har avspark 16.00. Avslutningen kommer i Crystal Palace – Newcastle som starter 18.30.

  De sikre

  7 Bristol City – Blackburn H         37 prosent

  På en meget vanskelig lørdagskupong får vi for tre skikkelige verdibankere. Bristol City har vi satt som relativt klare favoritter hjemme mot Blackburn. Folkerekken viser imidlertid foreløpig at kun 37 prosent har krysset for H-en, hele ni prosentpoeng under vår vurdering. Vertene er også ubeseiret på de fem siste innbyrdes oppgjørene uansett bane.

  8 Cardiff – Millwall  B         30 prosent

  Cardiff er helt ute av slag og har nå åtte ligakamper på rad uten seier. I midtuken gikk det galt igjen med fem baklengsmål mot Leeds i cupen. Millwall røk mot formlaget Middlesbrough forrige helg, men håpet om playoffplass lever fortsatt. Gjestene er ubeseiret i ti av de elleve siste innbyrdes oppgjørene og at B-en kun er krysset på 30 prosent takker vi for!

  9 Queens PR – Swansea   B         27 prosent

  Queens Park Rangers med tre U-er på de fire siste ligakampene etter at man kom tilbake mot Reading forrige helg. Totalt er kun én av de elleve siste vunnet. Swansea gjorde på sin side jobben med 3-1-seier mot Sunderland og vi mener B-en på 27 prosent er grovt underspilt. Vi holder gjestene som knappe favoritter og dette er dermed lørdagens beste verdibanker!

  Den halve

  1 Crystal Palace – Newcastle       UB       21 og 47 prosent

  Crystal Palace kom tilbake til 1-1 mot Manchester United i midtuken. Ny tøff oppgave venter her da Newcastle nærmest er vaksinert mot å tape fotballkamper denne sesongen. Mange vi nok vurdere sikker B her, men vi tar med U-garderingen da de to siste innbyrdes oppgjørene begge har endt 0-0.

  De overspilte

  2 Bournemouth – Nottingham      H         43 prosent

  At Bournemouth skal være spilt på 43 prosent hjemme mot Nottingham Forest kan vi ikke støtte. Vertene har tapt alle ligakampene sine siden VM-pausen mens gjestene på sin side har tatt elleve poeng av 18 mulige på de seks siste. Vi anbefaler på det sterkeste at man helgarderer denne kampen.

  12 Wigan – Luton    B         47 prosent

  Wigan har fortsatt ikke vunnet etter at Kolo Touré tok over som manager. Sen utligning mot Cardiff i bunnoppgjøret forrige helg før nettopp Luton ble for sterke i FA-cupen i midtuken. Da vant gjestene 2-1 her, men vi mener likevel det blir feil at gjestene er krysset tett opp mot 50 prosent på folkerekken. Vi dekker i stedet godt opp i jakten på en overraskelse.

  Våre vurderinger

  Lørdagskupongen 21. Januar Bilde1 2
  Lørdagskupongen 21. Januar 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen